Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Irving si Morant sunt pregatiti sa impresioneze in fata fanilor – 14.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Irving si Morant sunt pregatiti sa impresioneze in fata fanilor – 14.01.2020

In seara asta Razvan si cu mine revenim la treaba. Ieri am decis sa luam o pauza si bine am facut la ce rezultate au fost in NBA. Pentru astazi revenim cu proiectul “Cota 2 NBA”. Mizam pe forta ofensiva a echipelor lui Kyrie si Ja.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Acum doua seri, la meciul de revenire a lui Kyrie Irving am zis ca nu ma ating de Brookyln Nets. Mare greseala am facut, caci dubla din NBA ar fi fost castigatoare. Mi-a placut mult ce impact a avut Kyrie in acel meci de revenire si consider ca si astazi va fi o piesa importanta.
  • Cei de la Utah Jazz au un streak foarte impresionant de victorii. Astazi totusi infrunta un adevarat test in Brooklyn. In opinia mea, gazdele sunt favorite, iar cum apararea celor de la Jazz nu este la fel de “top notch” si in deplasare, ma astept sa vedem ceva puncte. Daca Mitchell nu joaca, solistul pe Nets este “best value play” aici!

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • S-ar părea că am ce am cu Rockets in acest sezon. Au o deplasare grea, in Memhpis, pe terenul celor de la Grizzlies. Spre deosebire de anii trecuți, echipa din Memphis a cunoscut o întreagă schimbare de identitate. Din echipa care marca puțin și primea puțin s-au transformat într-o echipă extrem de spectaculoasă.
  • Defensiva nu a fost niciodată punctul forte al celor de la Rockets, in special in deplasare. In lipsa unui apărător de tip lockdown, Houston prefera tipul de joc run and gun care pe termen lung nu le-a adus niciun succes.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet