Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Ja Morant si baietii de la Pacers au treaba multa astazi – 07.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Ja Morant si baietii de la Pacers au treaba multa astazi – 07.02.2020

Iata ca am reusit sa prindem o serie excelenta si sa transformam acel record deranjat de 9-13 in unul de 14-13! V-am spus ca drumul e lung pana la finalul sezonului regulat si trebuie sa nu ne lasam intimidati de serii proaste. Continuam si astazi proiectul “Cota 2 NBA” alaturi de Razvan. Vom miza pe talentul pustilor din Memphis si pe baietii de la Indiana Pacers.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Au pus baietii linia celor de la Memphis Grizzlies astazi ca si cum Andre Iguodala ar fi jucat tot sezonul. Si ar fi fost si cel mai bun jucator din lotul echipei. Ei bine, trade-ul sau nu are niciun impact asupra chimiei acestei echipe si este unul chiar bun pentru viitorul indelungat.
  • Ma astept ca Ja Morant & co. sa continue seria buna si poate chiar sa incerce sa se bata la locurile 6-7 in Conferinta de Vest daca prind o serie buna. 76ers au jucat aseara in Milwaukee si sunt in postura de back-to-back. Acesta va fi un avantaj mare pentru picioarele proaspete a celor de la Grizzlies.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Orice serie buna trebuie să aibă și un final și aici pare finalul perfect. Raptors se deplasează pe terenul lui Pacers într-un meci de 50-50 cu un moral excelent și cu 12 victorii la rand.
  • Lipsiți de Gasol, cu Oladipo care primește mai multe minute de partea lui Pacers, având în vedere contextul, parcă îi văd puțin favoriți pe Indiana. Totuși, pentru siguranță, plus 7.5 Indiana la 1.40 suna bine.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet