Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Jucatorii au ceva de demonstrat inainte de All-Star – 24.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Jucatorii au ceva de demonstrat inainte de All-Star – 24.01.2020

Ieri am luat o pauza bine fondata. Rezultatele din NBA nu au fost chiar la ce m-as fi asteptat. Chiar si asa, venim cu tonus pozitiv catre “Cota 2 NBA” de astazi. Am reusit sa ne mai revenim cu bilantul si am ajuns la 9W-9L in momentul de fata. Astazi ne facem incalzirea pentru weekend. Mizam pe baietii lui James Harden.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Cu forte proaspete, astazi revenim la treaba. La fel ar trebui sa zica si Mike D’Antoni in vestiarul celor de la Houston Rockets. Baietii astia inca au sanse la locul #2 in Vest si fara doar si poate au lotul si jucatorii pentru acest lucru. Ma astept ca seria proasta sa se fi sfarsit la victoria cu Nuggets. Acum vor pleca intr-un “road trip de 4 meciuri”, unde sunt nevoiti sa inceapa in forta impotriva celor de la Wolves care fac “tanking”.
  • James Harden a fost votat printre titularii pentru All-Star Game. Nu a fost deloc insa in capul listei de votare. Surse din cadrul clubului si din cercul restrans al jucatorului au declarat ca aceste aspecte il deranjeaza destul de tare. Ma astept ca astazi, dupa afisarea rezultatelor, sa aiba o prestatie care sa amuteasca gurile rele.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • NBA-ul se muta pentru puțin timp în Europa, mai precis la Paris, acolo unde Bucks are meci cu Hornets. Deși in ianuarie statisticile sale la 3 puncte au scăzut puțin față de lunile precedente, Giannis e pregătit de show.
  • Nu de puține ori se va auzi din tribune : ” MVP, MVP “ și grecul e pregătit să le răsplătească entuziasmul. Nu m-aș mira sa arunce de 3 mai mult decât o face de obicei. De aceea, aleg ca Antetokounmpo sa marcheze minim una de 3, asta având în vedere cele menționate mai sus.
  • Pronosticul lui Razvan este: “Giannis Antetokounmpo peste 0.5 aruncari de 3 puncte reusite”.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet