Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Knicks si Clippers sunt pregatite sa puna probleme – 12.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Knicks si Clippers sunt pregatite sa puna probleme – 12.01.2020

Cand a scris Razvan de el, Jayson Tatum a facut cel mai bun meci din cariera sa! Dincolo am avut ceva emotii in Rocky Mountains, dar sfertul 3 ne-a ajutat sa fortam linia de la over.  Am ajuns la un bilant de 7-4 si speram sa continuam cu inca un bilet bifat.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Nu stiu daca le-a fost mintea la meciul de astazi, dar Nuggets au pierdut aseara cu Cavaliers! Spune multe asta, mai ales ca in sfertul 4 reusisera egalarea la 86. De obicei nu-mi place sa joc over pe echipele ce se deplaseaza in Rocky Mountains, dar azi e o exceptie.
  • Jokic & co. sunt in postura de back-to-back, pe cand Clippers vin odihniti. Acestia vor sa-si consolideze locul secund in Vest. Si ce modalitate mai buna decat sa castige impotriva unei echipe ce-i sufla in ceafa in clasament? Stiu ca Paul George nu joaca astazi, dar Kawhi parea tare motivat in conferinta de presa.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Madison Square Garden este gazda unui clasic al NBA-ului. Heat se deplasează în New York pentru partida cu Knicks. Cu toate că pe teren propriu este o fortăreață, când vine vorba de deplasări, cei de la Heat nu sunt deloc grozavi.
  • Foarte rare sunt cazurile când cei din Miami nu primesc suta in deplasare și ” MSG ” cântărește greu, indiferent de adversar. Nu contest faptul că Heat e echipa mai buna si are prima sansa sa câștige aici însă cred că cei din New York le vor da o replica puternica cel puțin din punct de vedere ofensiv.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet