Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Knicks si Heat sunt pregatite sa puna probleme astazi – 05.01.2019

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Knicks si Heat sunt pregatite sa puna probleme astazi – 05.01.2019

Se pare ca Razvan si cu mine am reusit sa ne tinem de promisiune si sa inverzim inca un articol “Cota 2 NBA”. Momentan ducem recordul la 3-1 si speram sa o tinem pe un trend ascendent pentru intreg sezonul regulat.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Doc Rivers cateodata da senzatia ca, conduce o gradinita, nu o organizatie profesionala de baschet. Aseara au fost umiliti pe teren propriu de Memphis Grizzlies. Tot ce a fost capabil sa zica despre prestatia jalnica a lui Kawhi Leonard a fost ca “ar fi un soc sa-l fortez sa joace in partea secunda a back-to-back-ului”. Adica partida de astazi cu Knicks.
  • Sa ne intelegem. Paul George si Pat Beverly nu au jucat ieri si astazi probabil vor juca, dar cu “minute restriction”, fiind veniti dupa accidentari. Daca vreunul nu joaca, pariul asta devine chiar value la cum a aratat apararea celor de la Clippers ieri seara. Odihna este de asemenea de partea celor de la Knicks.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Cu o singura înfrângere pe teren propriu în acest sezon, venita și aceea pe final, cu Lakers, Heat pornește favorită aici. Dau de un Blazers care lupta pentru un loc de play-off in vest insa care, până acum, nu m-au convins deloc având în vedere așteptările destul de mari pe care le avea lumea de la ei.
  • Deja cu câțiva absenți notabili, care îi ajutau mult în rotație, Trail Blazers se vede nevoita sa câștige pe terenul unei echipe unde e aproape imposibil sa câștigi in acest sezon. Cred că Heat își va ” proteja casa” și se va impune aici.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet