Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Meciul clasic din Staples Center si Zion sunt in centrul atentiei – 23.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Meciul clasic din Staples Center si Zion sunt in centrul atentiei – 23.02.2020

Seara trecuta baietii de la Nets au incercat, dar n-au putut inscrie ei chiar toate punctele. Ne-a mai lipsit o aruncare de la 3 puncte sa fim castigatori, dar nu ne putem plange. Proiectul “Cota 2 NBA” continua alaturi de Razvan, iar recordul actual este de 21-17. Pentru astazi vom miza pe cei de la New Orleans Pelicans si Boston Celtics.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Mie îmi plac clasicele când vine vorba de puncte marcate. Și meciul asta chiar e un clasic, cu toate că la Lakers nu joacă Cousins și la Celtics, Kemba. Doua echipe care au o rivalitate extrem de mare, meciuri când Kobe si Shaq vs Pierce și Garnett faceau lumea sa fie lipite de ecran.
  • Azi, Lakers pornește favorită datorita terenului propriu și cam atât, inca nu m-a convins destul să o consider principala favorită la trofeu. Consider că această linie este destul de decenta și o echipă ca Celtics poate să o depășească; fie ea și în LA, fie ea și fara Kemba.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet