Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Memphis si Salt Lake City sunt gazdele noastre de astazi – 12.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Memphis si Salt Lake City sunt gazdele noastre de astazi – 12.02.2020

Se pare ca cei care ne omoara streak-ul sunt cei de la Boston Celtics. Ajungem astfel la un record de 18-16 alaturi de Razvan. Proiectul “Cota 2 NBA” continua si astazi. Ne apropiem cu pasi repezi de All-Star Weekend si fara doar si poate ne vor astepta lucruri interesante in Chicago. Pana atunci, astazi mergem pe mana celor de la Grizzlies si pe puncte inscrise in Salt Lake City.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Doua echipe cu potential de “underdog” in lupta la titlul NBA din anul acesta se intalnesc astazi. Cei de la Utah Jazz au pierdut putin teren in Conferinta de Vest si vor avea mult de tras sa termine in Top 3. De partea cealalta, Miami Heat este exact omoloaga celor de la Jazz in Conferinta de Est.
  • Acestia ocupa locul #4 si se bat la podium. Este un meci greu pentru ambele formatii. Partea pozitiva este ca ambele au multi jucatori care si-au revenit proaspat dupa accidentari si au loturile aproape complete pentru a face un “playoff push” si sa termine pe o pozitie cat mai buna.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Cu o echipa care dorește cu orice preț să fie în play-off, Memphis pornește favorită în duelul cu cei din Portland. Într-adevăr, Lillard poate veni oricând să pună 40-50 pe tabela însă vorbim de un joc de echipa.
  • In continuare cei de la Blazers sunt cu lotul decimat, foarte multi absenți și mă aștept ca Grizzlies sa își protejeze terenul propriu într-un meci cu importanță enormă pentru ambele echipe.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet