Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Cota 2 NBA – Mergem pe echipele care se lupta la top in Est – 21.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Mergem pe echipele care se lupta la top in Est – 21.02.2020

Se pare ca nu ne-am pierdut indemanarea in pauza competitionala. Proiectul “Cota 2 NBA” continua cu succes si ajungem la un record de 20-16 alaturi de Razvan. Astazi ne aventuram din nou si mizam pe doua echipe pretendente in Est. Este vorba de Indiana Pacers si Toronto Raptors.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Daca Razvan a zis pas la Raptors, ii iau eu, nu e absolut nicio problema. Baietii astia sunt atat de constanti sub bagheta lui Nick Nurse incat pe alocuri sunt irezistibili. Chiar le-as tine pumni sa aiba un traseu excelent si anul acesta in playoff, fara Kawhi.
  • De accidentari au mai scapat si par favoriti sa termine pe locul #2 in Est. Mai e cale lunga pana acolo, dar Siakam, Lowry, VanFleet & co. au fara doar si poate talentul necesar. Suns sunt in deriva in opinia mea si fara prea multi oameni masivi sub inel, vor avea probleme in acest final de sezon.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Optam între Toronto și Indiana, sper ca decizia de a lua pe Pacers este inspirata. Da, forma recentă a oaspeților de astăzi nu este cea mai buna din ultima perioada. Totuși, cu toți jucătorii apti de joc, după o pauză în care jucătorii au avut timp să își revină psihic in primul rand, cred că Indiana are clar prima șansă aici.
  • MSG e un nume mare, un nume greu, însă cei din NY se pare că se mobilizează doar cu echipe cu șanse reale să câștige campionatul. In rest, e field open pentru cine vrea sa ia cele doua puncte, păstrând proporțiile.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet