Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Cota 2 NBA – Mizam iarasi pe echipele gazda din Est – 05.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Mizam iarasi pe echipele gazda din Est – 05.02.2020

S-a terminat cu excursia mea in capitala si Doamne, ce meci am avut la Super Bowl! Ne intoarcem la treaba in NBA, acolo unde ne revenim incet-incet si am reusit sa mai taiem din infrangeri si sa ajungem la un bilant actual de 12-13. Sa ne amintim ca target-ul este finalul sezonului regulat si mai avem drum lung pana acolo! Proiectul “Cota 2 NBA” continua cu mine si Razvan si astazi mizam pe.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Inainte sa plecam ne-am pus increderea in Brooklyn Nets si Kyrie Irving. Acestia nu ne-au dezamagit deloc. Astazi as vrea sa zic ca fac acelasi lucru, insa Irving s-a reaccidentat. Spre binele echipei, e mult mai putin serios decat se credea initial si e posibil sa revina in cateva saptamani.
  • Inafara de Irving, baietii din Brooklyn au un lot destul de sanatos si au aratat foarte bine in meciurile recente. Se vor intalni cu fostul lor conducator de joc, D’Angelo Russell, insa consider ca Warriors si-au “terminat seria” de victorii, deoarece totusi vor sa ramana echipa cu cel mai mic procentaj de victorie din NBA pana la sfarsitul sezonului pentru a termina planul de “tanking”.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Pe principiul ” bate fierul cat e cald “, merg tot pe mana celor de la Raptors azi. Când te bate Knicks pe teren propriu și apoi te deplasezi in Canada, clar pornești cu sansa a doua.
  • Deși lipsiți in continuare de Gasol, cei de la Toronto au arătat o forță fantastica in ultimele meciuri. In plus, sunt mai odihniți, ultimul lor meci a fost in data de 2, cel al lui Pacers, in 4. Toronto are toate armele necesare aici pentru victorie, in acest context.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet