Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Mizam pe pretendentii la playoff in Vest – 03.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Mizam pe pretendentii la playoff in Vest – 03.01.2020

La multi ani, tuturor! M-am intors si eu cu forte proaspete din vacanta de peste hotare si sunt pregatit alaturi de colegul meu Razvan sa luam cu asalt restul sezonului regulat de NBA. Pana acum avem 1-1 ca bilant pentru Cota 2 NBA. Speram sa revenim pe cai castigatoare in 2020.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Daca exista “beef” in vreo partida din seara aceasta, aceea este Lakers – Pelicans. Anthony Davis isi intalneste fosta echipa, iar cativa pusti de la Pelicans, precum Lonzo sau Brandon Ingram vor dori sa-si incoarde din nou muschii in fata celor de la Staples Center, pentru a dovedi ca sunt mai mult decat “jetoane de trade”.
  • Odihna si prospetimea este de asemenea de partea oaspetilor, asa ca ma astept sa vedem o partida intr-un ritm bun, fast-paced. La fel cum a fost si prima intalnire directa din acest sezon, terminata 110-114 in favoarea Lakers.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Aleg sa merg pe Suns. O echipă tânără, o echipă dornica și flamanda de un loc de play-off in fața unui Knicks într-o formă excelentă.
  • Nu cred că forma oaspeților poate sa meargă la nesfârșit. Suns are nevoie disperată de aceasta victorie și are toate armele necesare pentru a o obține, cu toate că Kaminsky va lipsi pentru trupa din Arizona.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet