Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Ne asteptam sa se linisteasca apele in NBA – 10.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Ne asteptam sa se linisteasca apele in NBA – 10.01.2020

Seara trecuta, cele doua meciuri evidentiate de noi au fost destul de low scoring, dar chiar si asa, cei de la 76ers au reusit sa treaca de linia impusa. Harden & co. in schimb au fost deplorabili, dar nu am fost deloc departe acolo. Am ajuns la 6-3 si incercam astazi sa intram in forta in weekend.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Cine e cea mai in forma echipa din NBA? Momentan este vorba despre cei de la Utah Jazz. Acestia se intorc in Salt Lake City, acolo unde cauta cea de-a 8-a victorie consecutiva si cea de-a 6-a pe teren propriu.
  • De cand s-a accidentat Mike Conley, Bojan Bogdanovic a facut minuni in ofensiva. Echipa nu mai este la fel de “tacticoasa” pe atacuri cum era cu Conley si reusesc mai multe fast-breaks si aruncari rapide de la 3 puncte. Aceste doua echipe s-au mai intalnit deja. Jazz au reusit sa intoarca pe final acel meci spectaculos. Ma astept la o noua confruntare apropiata, posibil decisa de cateva lovituri decisive date de cei de la Jazz in sfertul 4.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Nu spune nimeni că nu se întâlnesc două echipe care din punct de vedere ofensiv au mers foarte bine insa linia pare puțin forțată. Wizards cu jumătate de lot la infirmerie a reușit niste mici surprize pe alocuri, cea mai mare fiind cea cu Heat.
  • Hawks își continuă reconstrucția cu un Young in forma mare. Nu neg, posibil sa vedem puncte multe insa această linie pare puțin trasă de păr. Daca nu vom avea un OT, cred că e o linie buna, totuși, vorbim de o linie care nu a fost depășită in ultimele 12 meciuri ale lui Wizards și 10 ale lui Hawks din acest sezon regulat.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet