Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Cota 2 NBA – Ne indreptam atentia spre Canada si Staples Center – 07.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Ne indreptam atentia spre Canada si Staples Center – 07.01.2020

Continuam asa cum am promis! Proiectul alaturi de Razvan bazat pe “Cota 2 NBA” merge foarte bine momentan. Am reusit sa ajungem la 4 victorii consecutive, cu un bilant de 5-1. Speram ca la finalul sezonului regulat sa terminam cu un profit cat mai frumos alaturi de voi!

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Call me a weirdo, dar baietii astia de la New York Knicks chiar joaca baschet frumos in ultima vreme. Au fost foarte aproape sa-i bata pe cei de la Clippers tot in Staples Center si atunci am profitat de acest lucru.
  • Imi propun sa facem la fel si astazi. LeBron si AD ii vor intampina pe baietii de la Knicks astazi in ceea ce ar trebui sa fie o victorie facila pentru Lakers, dar nu cred ca va fi un blowout. Daca Lakers au 15 in fata prin sfertul 4, cred ca-si vor odihni titularii.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Cu doua echipe care își caută jucătorii mai mult pe la infirmerie decât pe la antrenamente, Raptors și Blazers este selecția mea de astăzi. Atunci când ai absente notabile cel mai des are de suferit apărarea.
  • Și asta cred că se va întâmpla și aici. Vorbim de doua echipe care oricând pot produce din punct de vedere ofensiv, nu știu cât și defensiv, in special in absenta lui Siakam și Gasol. Consider că acest over ajustabil este destul de bun pentru acest meci, in aceste condiții.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet