Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Cota 2 NBA – Nuggets si Tatum sunt in meniul de astazi – 11.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Nuggets si Tatum sunt in meniul de astazi – 11.01.2020

Iarasi de doar cateva puncte am avut nevoie si aseara pentru a bifa Cota 2 NBA. Razvan nu a avut nicio emotie la pronosticul lui, in schimb. Speram ca astazi amandoi sa fim inspirati in mod egal si depasim pasa proasta. Bilantul actual este de 6-4.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • De data aceasta eu am fost cel care s-a tot “schimbat” in dimineata asta cu pronosticul. Pana la urma am ramas intre Lakers si Nuggets si cu un mic ajutor de la Razvan, am ramas setat pe Denver. Echipa din Rocky Mountains este o fortareata pe teren propriu. Ma astept ca si astazi sa tina steagul sus si sa castige destul de usor.
  • Cavaliers sunt o echipa care clar fac tanking, dar macar o fac frumos. Dau sansa unor pusti sa experimenteze baschetul din NBA, iar unii din ei se vor dezvolta frumos pe viitor. Tocmai din acest motiv majoritatea meciurilor lor depasesc borna de 210 puncte.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Boston Celtics primește vizita celor de New Orleans Pelicans într-un meci în care ”verzii” ar trebui să îl câștige. NOP vin după victoria de pe terenul lui NYK, meci în care Ingram și Hayes au făcut legea pentru pelicani. Recomandarea mea va merge pe Jayson Tatum.
  • Fundașul celor de la Boston și-a îmbunătățit considerabil aruncarea de 3 puncte în ultimul timp. In aceasta luna are un procentaj de 2.9 marcate din 7.8 incercate pentru un procentaj de 37.6 la sută. 1.50 pentru ca Tatum sa marcheze minim doua triple in condițiile in care in 12 din ultimele 13 a depășit aceasta linie

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet