Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Puncte multe inscrise in ambele conferinte – 09.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Puncte multe inscrise in ambele conferinte – 09.01.2020

Aseara am reusit sa bifam inca o cota 2 NBA! Ne merge destul de bine in acest inceput de an cu acest proiect si sper sa continuam tot asa. Momentan bilantul a ajuns la 6-2. Astazi avem o zi cu putine meciuri, insa Razvan si cu mine ne-am descurcat chiar si asa in a gasi 2 pariuri cu sanse bune de reusita.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Joel Embiid e OUT? Excelent daca ma intrebati pe mine! Multi ar spune ca fara Embiid, cei de la 76ers nu au putere ofensiva, dar nu e chiar asa. In ultimele doua sezoane s-au descurcat foarte bine fara el. Au destule arme ofensive in Tobias Harris si Ben Simmons. Partea buna e ca Joel Embiid era unul din aspirantii la “Best Defensive Player of the Year”.
  • Cei de la Boston Celtics nu trebuie sa-si mai bata capul cu Embiid sub panou, iar pivotii lor vor avea o misiune mult mai facila astazi. Chiar daca au pierdut cu Spurs noaptea trecuta, majoritatea titularilor au jucat sub 30 de minute si vor fi pregatiti pentru meciul de astazi in care vor victoria.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Duel extrem de interesant in Conferința de Vest, acolo unde doua superstaruri își întâlnesc fostele echipe. Daca Harden are ceva timp de când a părăsit OKC-ul, pare că de fiecare data are ceva de demonstrat echipei care l-a lăsat parca prea repede sa plece.
  • Apoi, cu swap-ul dintre Paul și Westbrook, cred că toți vor avea ceva de demonstrat aici. Consider că ambele echipe vor puncta in primul rand din punct de vedere ofensiv. Ultimele meciuri ale ambelor echipe sunt un barometru foarte bun pentru această linie care, in mod normal, ar trebui sa fie depășita. Cu jucători care au ceva de demonstrat, overul pare opțiunea cea mai viabila aici.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet