Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Raptors si Nuggets revin in selectia din NBA – 25.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Raptors si Nuggets revin in selectia din NBA – 25.02.2020

Halucinant finalul dintre Heat si Cavaliers aseara. E greu de inghitit o asemenea infrangere cand echipa pe care ai pariat a terminat sfertul 3 cu avans de 19 puncte. Momentan recordul de la proiectul “Cota 2 NBA” alaturi de Razvan a ajuns la 22-18. Pentru seara aceasta vom miza pe puncte in Rocky Mountains si.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Denver Nuggets este o forta actualmente a NBA-ului. Oricat de underrated ar face-o cei din media sa para, Jokic & co. sunt fara doar si poate in Top 5 pretendente la titlu. Daca continua tot asa, vor ajunge sa le puna probleme celor de la Lakers pentru locul #1 in Vest pana pe finalul sezonului, chiar daca misiunea pare una grea.
  • Momentan Pistons par sa fi “cedat” pentru acest sezon. Probabil vor incerca sa se pozitioneze pe un loc cat mai bun de tanking. Ma astept la o victorie dominanta a celor de la Denver Nuggets in aceasta partida.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Duel de top in ScotiaBank Arena, acolo unde liderul din Est se deplasează pe terenul celei de-a doua clasate într-un meci foarte echilibrat. Cu doar 8 înfrângeri la activ în tot sezonul, cei din Milwaukee nu prea mai pot pierde locul 1 in Conferință in timp ce Raptors vrea sa își continue parcursul foarte bun pe teren propriu.
  • Chiar de Crăciun, Celtics reușea să se impună în Canada, 118-102. De atunci, chiar daca a mai pierdut pe teren propriu, Raptors nu a făcut-o niciodată la mai mult de 6 puncte ( 12 meciuri la număr ). Korver și Lopez lipsesc de la oaspeți, Gasol și Powell de la gazde. Meci echilibrat, aleg handicapul pe Raptors.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet