Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Cota 2 NBA – Raptors si Thunder se pregatesc de asalt – 22.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Raptors si Thunder se pregatesc de asalt – 22.01.2020

Ce vremuri erau cand ne laudam cu bilant de 5-1 sau 6-2 la proiectul “Cota 2 NBA”. Am ajuns cumva intr-o spirala negativa, din care speram sa iesim cat mai repede. Astazi cu siguranta am avut de unde alege (cateodata e un lucru rau) si speram ca am facut alegerile intelepte.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Acum cateva sezoane, era un jucator revelatie la Clippers. Am castigat o serie foarte buna de pariuri pe el. Numele este Danilo Gallinari. Acesta a revenit in sfarsit pe parchet pentru OKC si pare ca alaturi de el se pot califica in playoff-ul Conferintei de Vest macar de pe locul #7.
  • Pe langa Chris Paul si pustiul SGA care a explodat anul acesta, Danilo aduce un extra-plus ofensiv. Cum OKC vor fi cam fara pivot veritabil in aceasta partida, ma astept ca si Magic sa forteze nota si sa incerce sa atace repede si des inelul si sa vedem o partida nu la fel de temporizata pe cum obisnuieste Orlando pe teren propriu.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Odată cu revenirea lui Marc Gasol si a lui Pascal Siakam în angrenajul echipei, cei de la Raptors au început să arate cat de cat a o echipă cu pretenții. De data aceasta, in ScotiaBank Arena din Toronto vine 76ers, o echipa din Philadelphia lipsită de Embiid, de pivotul principal.
  • Lipsită de un pivot de valoarea lui Embiid care să facă față sub panou, Raptors are 3 oameni mari acolo pregătită să faca ravagii în defensiva lui 76ers : Siakam – Ibaka – Gasol, oameni care pot evolua pe posturile 4-5 fără mari probleme.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet