Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Spectacolul in Conferinta de Vest este garantat – 29.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Spectacolul in Conferinta de Vest este garantat – 29.02.2020

N-am scapat se pare inca de seria proasta. Poate o data cu venirea weekend-ului, o vom face. Razvan si cu mine continuam proiectul “Cota 2 NBA”. Momentan recordul a ajuns la 22-21, insa incercam sa ne redresam cat mai repede. Pentru astazi mizam pe baietii de la Lakers ce vor fi condusi de Anthony Davis si pe un meci cu mare potential in Atlanta.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • In opinia mea, “naratiunea” NBA pentru acest final de sezon regulat e una clara. Toti il vor pe Zion Williamson si pe cei de la New Orleans Pelicans in playoff. Memphis Grizzlies ajuta si ei la randul lor aceasta naratiune. Fara Jaren Jackson Jr. si cu inca alte cateva accidentari, Memphis au ajuns deja la 5 infrangeri consecutive.
  • Astazi se vor afla in back-to-back dupa ce tocmai au pierdut acasa cu Sacramento Kings. Cota celor de la Lakers este asa de mare, deoarece LeBron James nu va juca in acest meci. Chiar si asa, pe parchet se va intoarce Anthony Davis pentru trupa din LA si ma astept la o victorie relativ facila.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Cand se intalnesc doua echipe de calibrul celor de la Blazers si Hawks nu poate iesi decat spectacol. Cu sanse inca teoretice la play-off, echipa din Atlanta va lupta pana la capat, am vazut in Trae un jucator care, in timp, va fi unul din primii 10 jucatori ai ligii, sunt convins.
  • De partea cealalta, Blazers este o echipa cu pretentii mult mai mari si se afla in afara play-off-ului, pe moment, lucru deloc pe placul suporterilor din Portland. Cu doua echipe care nu concep altceva decat o victorie aici, cu toate ca amble echipe sunt lipsite de mai multi jucatori, overul pare cea mai buna varianta.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet