Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Vedem oare si ceva aparare in seara asta pe semicerc? – 26.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Vedem oare si ceva aparare in seara asta pe semicerc? – 26.01.2020

Chiar daca au jucat atat James si Davis, Lakers au fost tinuti de 76ers la 91 de puncte. Fabulos daca ma intrebati pe mine, avand in vedere ca cei doi mentionati mai sus au inscris 60 de puncte. Asta este, trecem peste si nu ne uitam in oglinda retrovizoare. Continuam proiectul “Cota 2 NBA” si stim sigur ca vom prinde o perioada fasta cat de curand.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Astazi recunosc ca am fost putin lipsit de inspiratie. Initial voiam sa zic pas, insa apoi m-am gandit din oferta actuala – “ce n-as juca eu, dar deloc?”. Ei bine, raspunsul a fost usor cand am revazut linia de 240+ puncte la meciul celor de la Hawks cu Wizards. Urasc liniile inalte.
  • Chiar si daca se intalnesc cele mai “hot” doua echipe din liga si se pune o astfel de linie, de multe ori apare pentru 5-6 minute dintr-un sfert o seceta de cosuri sau un defensive lockdown. Acele momente strica overe de genul foarte des. Sper sa avem minim un astfel de episod si astazi in Atlanta.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • De la revenirile lui Gasol și Siakam destul de multi s-ar fi așteptat ca defensiva lui Toronto sa fie mult mai puternica.Totuși, s-ar părea că e puțin invers, asta daca vorbim de meciurile din deplasare.Au un ritm rapid, un ritm care le convine și adversarilor de azi, SAS.
  • Niciodată nu e ușor sa câștigi in San Antonio, niciodată nu e ușor sa câștigi contra lui Gregg. Nu cred că Spurs mai poate face un meci atât de rău ofensiv precum in meciul cu Suns. De aceea, cred că overul pe Spurs ar trebui sa fie pretty safe aici.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet