Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Victorii facile pentru echipele bune din Est? – 31.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Victorii facile pentru echipele bune din Est? – 31.01.2020

Data viitoare cand cineva va spune ca detaliile nu conteaza, sa nu-l bagati in seama. Aseara am pierdut la un singur punct in partida dintre Nuggets si Jazz si acel detaliu de 0.5 a facut toata diferenta din lume. Astazi mergem cu incredere pe favoritele din Est si ne asteptam la victorii din partea amandurora pentru proiectul “Cota 2 NBA”.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Se intoarce Kevin Durant sau nu in playoff-ul acestui sezon? Intrebare intrebatoare, insa consider ca raspunsul e influentat foarte tare de forma celor de la Nets si adversarul cu care vor da piept. Un loc 7 este foarte accesibil in Est si cu totii stim ca in conferinta asta seed-urile sunt mai putin importante, oricine putand invinge pe oricine in echipele din Top 8.
  • Cu Kyrie Irving inapoi pe parchet si cu terenul propriu, consider ca Nets vor dori sa transmita un semnal. Bulls sunt o amenintare la locul de playoff. Astazi mizez pe victoria gazdelor, condusi de Kyrie si care nu se confrunta cu accidentari, precum baietii de la Bulls.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Back to back pe o echipă care evoluează în deplasare nu prea e cel mai ortodox lucru. Totuși, mi-au plăcut Raptors aseară și cred că își vor continua forma buna spre a ocupa locul 2 în conferința de Est.
  • In continuare Gasol lipsește de la Raptors, asta ca absența de marca, la Pistons lipsește Griffin la piese importante. Totuși, pentru siguranță, plus 3.5 pe echipa din Toronto.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet