Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Cota 2 NBA – Vlad si Razvan vor sa bifeze un nou succes – 28.12.2019

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Vlad si Razvan vor sa bifeze un nou succes – 28.12.2019

Seara trecuta cei de la Warriors cumva au reusit iarasi sa castige. Personal nu inteleg cum, cu respectivul stil de joc, dar felicitari lor. O sa urmeze o perioada cu multe “L”-uri pe linie, sa vedem ce urmeaza insa. Pana atunci, reluam proiectul cu Razvan, care la primul pas a fost verde.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • S-a intamplat miracolul de Craciun in Philadelphia. Joel Embiid a avut o performanta uriasa in fata lui Giannis, iar 76ers i-au zdrobit pe cei de la Bucks. Pe deasupra, daca media lor este de doar 11 aruncari de 3 puncte pe meci, in acea partida au reusit nu mai putin de 21!
  • De partea cealalta, Miami Heat isi revine usor-usor. Jucatorii importanti pentru echipa si-au mai revenit dupa accidentari. Ma astept la un joc cursiv, cu ambele echipe trecand de borna de 100 de puncte si la cei de la Philly sa continue forma buna aratata de Craciun.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Back to back Celtics? Daca acum câteva zile mizam pe Boston că vor castiga in Toronto, azi, la scurt timp, cele doua se întâlnesc din nou. Tatum & Co nu au avut probleme sa câștige în fata lui Raptors in deplasare și nu știu dacă vor avea mari probleme și aici.
  • Au 13-1 pe teren propriu, Toronto încă își caută ritmul in absenta lui Siakam și Gasol și forta de sub panou a “verzilor” poate fi decisivă.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet