Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Vrem sa curga cu puncte in Toronto si Arizona – 08.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Vrem sa curga cu puncte in Toronto si Arizona – 08.02.2020

O posesie ne-a fost “fatala” si seara trecuta. Daca excludem biletele pierdute la o singura posesie, am fi pe la 20-10 la statistica. Asa am ajuns la 15-15, insa v-am spus ca suntem motivati sa mergem pana la capatul sezonului regulat. Proiectul nostru, “Cota 2 NBA” va miza astazi pe cei de la Brooklyn Nets si pe .

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Echipa mea preferata din aceste ultime saptamani a fost fara doar si poate Brooklyn Nets. Lasam la o parte ca-mi place tot ce tine de Brooklyn si New York, baietii astia daca ajung in playoff de pe #6 sau chiar #7, au sanse aproape egale sa se bata cu Heat sau Raptors.
  • Vor dori cu siguranta sa arate acest lucru si in seara aceasta. Baietii din Toronto sunt in postura de back-to-back. Au jucat chiar aseara in deplasare si probabil se vor resimti putin. La fel cum a fost cazul 76ers si Rockets aseara. Ma astept ca Nets sa depaseasca destul de usor aceasta borna.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Cu toate că niciuna dintre echipe nu are roster-ul complet, sunt doua echipe care, cel puțin în Arizona, ar trebui să producă. Vorbim de meciul dintre Suns și Nuggets, acolo unde daca ar fi sa vorbim de o câștigătoare, o vad pe Phoenix favorită.
  • Deși ambele echipe au făcut pe alocuri niste meciuri pe care nu le-am înțeles deloc din punct de vedere ofensiv, de data aceasta ar trebui sa fie altfel. Cred în acest over și datorită motivației jucătorilor care au evoluat mai puțin și vor să își îmbunătățească propriile lor statistici.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet