Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Cota de 2 din baschet de la Razvan – 22.04.2019

Ieri a fost o zi fabuloasa. Si trebuie sa o mentionam cu toate ca nu stim cand vine si aia mai putin buna. Insa, pana atunci, sa faci 9/9 intr-o zi, este absolut fabulos.

Acest meci face parte din acea dublare de banca in care avem o banca de 100u. O impartim in 4, 25u pe fiecare bet. Cu 25u mergem pana facem 200u all in de fiecare data. Primul pas din minibanca 1 a fost castigat, l-am pierdut pe al 2-lea. Cu al 2-lea pas de 25u am mizat pe Clippers vs Warriors unde am castigat o cota de 1.87.
Astfel, miza pentru acest meci va fi de 46.75 u.

Revenim la oile noastre, de fapt la baschetul nostru. De fapt, nici la baschetul nostru nu pot sa-i zic pentru ca vorbim de baschetul din Danemarca, un baschet care se dezvolta pe zi ce trece din toate punctele de vedere. Daca pana nu de mult am fi batut orice echipa de pe acolo, Bakken a batut-o pe Steaua in acest sezon fara drept de apel. E drept, o Steaua cu niste plombe, o scadere evidenta fata de ultimele sezoane, de cand s-a rupt parteneriatul cu CSM, dar totusi..

..63-98 intr-un meci disputat la Ploiesti in fata danezilor si 100-66 in Danemarca.

Au acelasi antrenor principal inca din 1997 in persoana lui Steffen Wich, un om care mananca baschet pe paine. Au un stil de joc extrem de rapid, se bazeaza in principal pe atacuri de maxim 15 secunde si contraatac.

Au in componenta in marea lor majoritate jucatori americani, jucatori care sunt perfecti pentru acest stil de joc. Singurii ” intrusi ” intre jucatorii de top ai lui Bakken sunt Adama Darboe, jucatorul danez care joaca pe postul 1 si o face foarte bine. Nu marcheaza foarte mult insa are o viziune de joc excelenta. Il mai avem pe Darko Jukic si Michel Diouf, Diouf fiind cel mai bun pivot care vine de pe banca in campionatul Danemarcei.

De partea cealalta, avem parte de multe schimbari care se petrec an de an. Pentru ca Bakken este echipa care castiga in fiecare an campionatul, toate echipele incearca sa gaseasca formula potrivita pentru a ii invinge pe acestia si a le ” fura ” campionatul. Condusi cu 2-1 in serie, Randers este o echipa care se bazeaza tot pe un joc foarte rapid, pe un joc de maxim 15 secunde in atac, Jimmy Moore, antrenorul acestora impunand acest stil inca de la instalarea sa la carma celor de la Randers.

Au in Dee Franklin cel mai bun SG care vine de pe banca, medii de 16.5 puncte / meci si 4.4 recuperari si in Stanford Brown cel mai bun 4 care vine ca varianta de rezerva.

De altfel, loturile celor doua sunt foarte echilibrate valoric, singurul avantaj pentru Bakken este antrenorul. In momentul in care ai un antrenor atat de longeviv, caruia ii lasi toata increderea din lume, isi pune in echipa 3-4 jucatori de baza si construieste in jurul lor.

Vom avea parte de un meci rapid, puncte multe. Nu vad cum azi s-ar lasa mai prejos intr-un meci in care Randers trebuie sa dea tot din punct de vedere ofensiv pentru a spera la un meci 5.

Vom miza pe un over 186.5 la o cota de 2.00 la Betano, varianta cu prelungiri incluse.

CITESTE SI

More in Baschet