Connect with us

Baschet

Cota de 2 din NBA – Heat si Spurs in prim plan – 18.01.2020

ponturi baschet

Salutare,

Cu un record de 8-6 la general pe dublele de NBA, continuam drumul nostru spre profitul pe termen lung, profitul la final de an cu o noua dubla de la mine si Vlad.


Vlad


Heat @ OKC

Se pare ca ramanem constanti pe punctele inscrise in cladirea celor de la OKC. Mi-a placut mult tempo-ul din partida recenta cu Raptors. S-au inscrie 251 de puncte atunci.

Defensiva celor de la OKC e subreda oricum am lua-o si avem premisele unui nou meci run & gun cu multe oportunitati de inscriere.

Cat despre Miami Heat, cu baietii astia nu te pui cand joaca in Florida. Totusi, in deplasare e altceva. Cifrele defensive intre home/away court sunt destul de izbitoare si ma astept ca Heat sa incaseze si astazi 105+ puncte macar.

Razvan

Hawks @ Spurs

Cu toate ca Spurs nu a mai fost acea forta in defensiva de care aminteam in articolele trecute, in ultimele partide cel putin, apararea celor din San Antonio parca a functionat mai bine.

Dau de un Hawks cu numeroase absente.

Spurs cauta o noua victorie aici. Inca tintesc acel play-off si nu sunt departe deloc. Consider ca daca isi mentin defensiva din ultimele meciuri, au sanse reale aici.

De aceea, punctele celor de la Hawks ar trebui sa fie putin mai limitate azi.

Poti juca aceasta recomandare la Betano unde poti incasa 500 RON la prima depunere !

CITESTE SI

More in Baschet