Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cupa Mondiala 2022: Cota 2 din fotbal 21.11.2021

Cupa Mondiala 2022: Cota 2 din fotbal 21.11.2021

Salutare tuturor prieteni! Asteptarea a luat sfarsit si ieri am avut parte de primul meci de la Campionatul Mondial din 2022. Drept urmare, suntem pregatiti sa dam din nou startul proiectului principal, cota 2 din fotbal. O sa avem o strategie putin diferita la acest CM22, insa sunt sigur ca toata lumea o sa se adapteze.

VEZI AICI TOATE AVANCRONICILE DE LA CAMPIONATUL MONDIAL 2022>>>

Scopul nostru pricipal este acela de a face profit la acest turneu. Am inceput cu un buget destul de mare, astfel ca dupa 18 decembrie o sa tragem o linie. Pe langa cota 2 din fotbal o sa avem in derulare si proiectul all in ce o sa il postez in grupul de Telegram, dar si cateva bilete ce ne pot aduce un profit frumos.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

De inceput vreau sa va arata ce bilet am plasat pe Las Vegas cu 20% bonus. Am decis sa nu ma complic in prima etapa, astfel ca acest bonus pe care l-am obtinut este perfect. Din acest motiv am selectat un eveniment de astazi si unul de maine. Este vorba despre partida Anglia vs Iran, acolo unde englezii pleaca clar cu prima sansa. In a doua zi ne vom bucura sa il vedem din nou pe Lionel Messi la un Campionat Mondial de fotbal. Dupa cum se observa putin mai jos, avem o cota de 1.84, insa cu bonusul de 20% avem cota 2.00 in cap. Este perfect din punctul meu de vedere si acest lucru o sa ne ajute foarte mult. Puteti deschide si voi un bonus de pe butonul de mai jos si sa profitati de 20% avantaj, plus de bonusurile de bun venit.


Cred ca toata lumea a urmarit ieri partida dintre Qatar vs Ecuador, scor 0-2. Concluziile sunt destul de simple din punctul meu de vedere. In acest moment echipa gazda ca nu este pregatita nicicum sa lupte din punct de vedere fotbalistic cu alte formatii mult mai bine pregatite. Qatarezii probabil nu s-au gandit ca pe langa cele 8 stadioane construite, vor avea nevoie si de o echipa decenta pentru acest Campionat Mondial. Cu siguranta jocul nu a fost unul deloc bun, asta in conditiile in care Ecuador a renuntat sa mai accelereze jocul. Nu ii vad foarte bine pe Qatar in confruntarile cu Senegal si Olanda, drept urmare vom include si biletul de mai jos in proiectul nostru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Cota 2