Connect with us

Cota 2

Dubla zilei din hochei 05.01.2020

Hochei

Cota 2

Din păcate pentru noi, cele doua duble din această lună au fost pierzătoare. 
Dubla zilei de astăzi are la bază două evenimente, ambele venind de pe meleaguri rusești. Mult succes!

 • Spartak Moscova-Dynamo Moscova

Informații Spartak:

 • După cele 43 de meciuri susținute, Spartak se află pe a 5-a poziție în campionat, acumulând până în prezent 54 de puncte.
  Vin după două înfrângeri consecutive, avându-le ca adversare pe Podolsk (scor 2-3) și pe Sochi (scor 1-0, meci decis în overtime).

  Artyom Fyodorov, golgheterul echipei, nu va putea evolua în duelul din această seară.
  Rusul a reușit să impresioneze extrem de mult în această stagiune, trecând în palmares 13 goluri marcate și 15 pase decisive.
  În lipsa acestuia, Ilya Zubov, Kaspars Daugavins și Alexander Khokhlachev devin principalii factori de risc pentru trupa antrenată de către Vladimir Krikunov.

  Dețin o medie de 2,72 goluri marcate pe fiecare duel, în timp ce buturile echipei sunt străpunse cu o medie de aproximativ 2,31.
  În 24 din ultimele 30 de confruntări, tabela de marcaj a avut de suferit de minim 4 ori.

Informații Dynamo:
 • De cealaltă parte, albăstruii se situează pe a 3-a poziție în Conferința de Vest, cu 58 de puncte puse pe tabelă.
  Traversează o perioadă foarte bună, având 4 victorii în ultimele 5 dueluri oficiale.
  Cea mai recentă reușită venind chiar în etapa precedentă, înving pe teren propriu formația chineză, Kunlun, scor 2-0 pentru moscoviți.

  Nu sunt probleme importante de lot care să ne afecteze pronosticul ales. Krikunov neputând să utilizeze serviciile lui Boikov și Kulyomin, jucători foarte modești pentru ritmul cerut în KHL.

  Dmitrij Jaskin este principalul marcator al echipei din acest sezon, având până în prezent 19 goluri marcate și 24 de pase decisive.
  În spatele acestuia, Shipachyov, Hietanen, Petersson și Pulkkinen sunt alți 4 jucători care oricând pot decide soarta unei partide. Aceștia acumulând în total 136 de puncte.

  Dețin o medie de 2,87 goluri marcate, în timp ce buturile echipei au de suferit aproximativ 2,21 schimbări de tabelă.
  În 21 din ultimele 30 de confruntări directe, linia de minim 4 goluri marcate a fost depășită fără probleme.

 • Cele două s-au întâlnit de 14 ori în ultimii 3 ani, 10 dintre aceste confruntări având ca deznodământ minim 4 goluri marcate.

În completarea acestei duble, am ales să îmi îndrept atenția către confruntarea de pe Ice Palace, găsindu-le protagoniste pe Cherepovets-Amur, acolo unde am să mizez pe același pronostic ca la duelul dintre moscoviți.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

foto: webnoviny

CITESTE SI

More in Cota 2