Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri – 16.03.2023

Dubla zilei la pariuri – 16.03.2023

Dubla zilei la pariuri – 16.03.2023 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Ferencvaros vs. Leverkusen și Villareal vs. Anderlecht. Mizăm 10% din pe o cotă de 1.71, în cadrul casei de pariuri Unibet.

⚽ Ferencvaros vs. Leverkusen

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din returul optimilor de finală ale Europa League. Recomandarea propusă aici este „Ferencvaros sub 12.5 șuturi” la o cotă de 1.37.

Ferencvaros pare într-o scădere vizibilă de formă și asta pentru că în Ungaria nu are adversari pe măsură, care sa îi țină în priză pe jucatori. Pe plan intern este lider detașat, însă în meciurile europene se vede că sunt inferiori, iar campionatul din Ungaria este unul necompetitiv.

După ce în tur a pierdut pe terenul celor de la Leverkusen, a urmat o nouă înfrângere pe teren și în campionat, cu Academia Puskas.

Nu cred că ungurii le pot pune probleme celor de la Leverkusen in această seară și de aceea am ales sa merg pe acest pariu pe șuturi. Nu îi văd pe cei de la Ferencvaros sa aibe mai mult de 12 șuturi la poarta adversa; în tur au avut doar 8, în meciul anterior jucat în campionat au avut 13, cu Mezokovesd au avut 11, cu Debrecen 11, tot 11 și cu Kecskemeti, cu Kisvarda 9, cu Ujpest 11 și cu Paks 8.

Daca, în campionat aceștia abia reușesc să depășească această linie, îmi este greu sa cred că o va face tocmai astăzi cu Leverkusen, care în mod normal are trebui sa aibe posesia și să controleze meciul.

⚽ Villareal vs. Anderlecht

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din returul optimilor de finală ale Conferece League. Recomandarea propusă aici este „Villareal se califica mai departe” la o cotă de 1.25.

Diferența de valoare este una destul de mare între cele două echipe, dar asta probabil o știm cu toții. După 1-1 în tur, unde mi s-a părut că Villareal nu a jucat la capacitate maximă, mă aștept ca astăzi, pe teren propriu si în fața fanilor, sa reușească calificarea.

Anderlecht nu traversează o formă prea bună, în ultimele 7 meciuri reușind doar 2 victorii. Belgienii au trebuit să joace și în șaisprezececimi acolo unde i-a eliminat greu pe Ludogoret la penalty-uri. In campionat se află tocmai pe locul 9 și nu se știe nici dacă vor prinde play-off-ul, ceea ce ar fi un dezastru pentru una din cele mai reprezentative echipe de fotbal ale Belgiei.

Ceea ce vreau sa spun este că Anderlecht a avut o echipă mediocră in acest sezon, iar împotriva unei echipe din Spania, ca Villareal, îmi este greu sa cred că poate obține calificarea.

CITESTE SI

More in Cota 2