Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 04.09.2021

Cota 2 24.12.2020

Dubla zilei la pariuri Betano – 04.09.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 04.09.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Gibraltar vs. Turcia și Insulele Feroe vs. Danemarca; mizez pe o cotă de 1.73 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Gibraltar vs. Turcia

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din grupele de calificare la Campionatul Mondial.
Recomandarea propusă aici este „NU marchează ambele echipe” la o cotă de 1.26 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece mă aștept ca echipa Gibraltarului sa nu marcheze în acest duel; spun asta pentru ca este una din cele mai slabe naționale din Europa; în actuala ediție de calificare are 4 înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate și un golaveraj de 2 goluri marcate și 17 primite. De partea cealaltă, Turcia ocupa primul loc într-o grupă extrem de strânsă unde fiecare gol primit poate conta la finalul stagiunii. Așadar mă aștept ca echipa Turciei să câștige destul de detașat acest meci fără sa primească nici un gol.

⚽️ Insulele Feroe vs. Danemarca

Meciul se va desfășura începând cu ora 21.45 și face parte din grupele de calificare la Campionatul Mondial.
Recomandarea propusă aici este „NU marchează ambele echipe” la o cotă de 1.38 oferită de Betano.
Din nou am ales să mizez pe acest pronostic mergând pe ideea că gazdele de astăzi nu vor reuși sa marcheze împotriva unei echipe a Danemarcei extrem de solidă, mai ales în apărare. Nordicii ocupă detașat primul loc in grupă cu 4 victorii din tot atâtea meciuri și cu un golaveraj de 16 goluri marcate și 0 goluri primite. De partea cealaltă, Feroe rămâne în continuare o națională mică, fără pretenții, iar la actuala stagiune are un singur punct obținut din 4 meciuri și acela cu Moldova. Cu doar 2 goluri marcate și 12 primite imi este greu sa cred că va reuși să spargă zidul danez din apărare și sa marcheze în acest duel.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Ponturi pariuri Campionatul Mondial

CITESTE SI

More in Cota 2