Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 04.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 04.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 04.12.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Napoli vs. Atalanta și Milan vs. Salernitana; mizez pe o cotă de 1.67 în  cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Napoli vs. Atalanta

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21.45 și face parte din etapa a 16-a din Italia – Serie A. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri”.
● Am ales această recomandare deoarece ma aștept la un meci spectaculos între două echipe cu apetit ofensiv, ce ne-a oferit în ultima vreme meciuri cu multe goluri.
● De exemplu, 15 din cele 20 de meciuri disputate de Napoli în acest sezon s-au terminat cu minim 3 goluri sau cu gol marcat in ambele porți.
De partea cealaltă, 16 din cele 20 de meciuri disputate de Atalanta în noul sezon s-au terminat cu minim 3 goluri sau cu gol marcat in ambele porți.
În ultimele 2 meciuri Atalanta s-a impus cu 4-2 respectiv 3-1 contra celor de la Napoli. Aceste cifre ne oferă încredere ca vom avea parte din nou de un festival de goluri.

⚽️ Milan vs. Salernitana

● Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din etapa a 16-a din Italia – Serie A. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “1 solist” la o cotă de 1.22.
● Milan este una din candidatele la titlu în acest an, iar rezultatele de până în acest moment sunt de partea ei. Ocupă locul 2 în clasament cu 35 de puncte strânse în cele 15 meciuri; este la un punct distanță de prima clasata, Napoli și la un punct în fața celor de la Inter. Vedem astfel că lupta este una foarte strânsă în fruntea clasamentului, astfel ca orice pas greșit va fi foarte important; Salernitana este cea mai slaba echipa din campionat, ocupă ultimul loc cu doar 8 punct și nu a pus probleme nici unei echipe puternice in acest sezon.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2