Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 05.09.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 05.09.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 05.09.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: România vs. Liechtenstein și Anglia vs. Andorra; mizez pe o cotă de 1.85 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ România vs. Liechtenstein

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din grupele de calificare la Campionatul Mondial.
Recomandarea propusă aici este “NU marchează ambele echipe” la o cotă de 1.47 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece mă aștept ca echipa Liechtensteinului sa nu marcheze în acest duel; spun asta pentru ca este una din cele mai slabe naționale din Europa; în actuala ediție de calificare are 4 înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate și un golaveraj de un singur gol marcat și 12 primite. De partea cealaltă, România a prins aripi după victoria din Islanda și poate spera in continuare la o calificare la Cupa Mondiala. Am vazut naționala României mult mai bine organizată în defensivă la meciul cu Islanda; acesta a fost și primul meci a lui Radoi ca selecționer fără gol primit de echipa noastră; astfel mă aștept ca nici în acest duel, echipa noastră să nu primească gol și să câștige destul de detașat.

⚽️ Anglia vs. Andorra

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din grupele de calificare la Campionatul Mondial.
Recomandarea propusă aici este “NU marchează ambele echipe” la o cotă de 1.25 oferită de Betano.
Din nou am ales să mizez pe acest pronostic, mergând pe ideea că oaspeții de astăzi nu vor reuși sa marcheze împotriva unei echipe a Angliei extrem de solidă, care a ajuns anul acesta până in finala Campionatului European. Anglia ocupă detașat primul loc in grupă cu 4 victorii din tot atâtea meciuri; mai mult de atât are și un golaveraj de 13 goluri marcate și un singur goluri primit. Observăm de aici și defensiva “de fier” pe care o are Anglia și pe care nu mulți au reușit sa o învingă în ultima perioadă.
De partea cealaltă, Andorra rămâne în continuare o națională mică, fără pretenții, iar la actuala stagiune are 3 puncte obținute din victoria cu San Marino din meciul precedent. Imi este greu sa cred ca Andorra va reuși să aibe macar vreo ocazie clară la poarta Angliei, d-apoi sa mai și marcheze, lucru care eu cred ca nu se va întâmpla.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Ponturi pariuri fotbal Campionatul Mondial

CITESTE SI

More in Cota 2