Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 06.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 06.01.2022 este alcătuită din doua meciuri de baschet: Szczecin vs. Lublin și Thor Akureyri vs. Grindavik; mizăm pe o cotă de 1.67 în  cadrul casei de pariuri Betano.

🏀 Szczecin vs. Lublin

● Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 și face parte din etapa a 18-a din Polonia – Energa Basket Liga. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Gazdele câștigă meciul” la o cotă de 1.34.
● Am ales această recomandare deoarece Szczecin este echipa mai valoroasă care a arătat mult mai bine în acest sezon; are 27 de puncte strânse din cele 10 victorii și 7 înfrângeri; sunt si intr-o formă buna având 3 victorii consecutive și ma aștept sa confirme seria aceasta și astăzi.
De partea cealaltă Lublin este ultima în clasament cu doar 3 meciuri câștigate din cele 17; ultima victorie a fost de acum 8 partide contra celor de la HydroTruck Radom, vecina cu ea in clasament.
In meciul tur, Szczecin a castigat pe terenul celor de la Lublin cu 73-92 și ma aștept sa o faca si astăzi.

🏀 Thor Akureyri vs. Grindavik

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 12-a din Islanda – Premier League. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Oaspeții câștigă meciul” la o cotă de 1.25.
● Am ales această recomandare deoarece cei de la Akureyri nu au nici o victorie în campionat; din cele 10 meciuri au 10 înfrângeri categorice; de altfel are 13 înfrângeri consecutive, fiind eliminată im acest timp si din Cupă.
De partea cealaltă, Grindavik se află pe locul 3 în campionat, cu 7 victorii si 4 înfrângeri fiind una din candidatele la titlu.
În meciul tur, disputat chiar in prima etapa, Grindavik s-a impus cu 69-61 și ma astept sa o faca si in această seară.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2