Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 06.01.2023

Dubla zilei la pariuri Betano – 06.01.2023

Dubla zilei la pariuri Betano – 06.01.2023 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Chateautoux vs. PSG și Elche vs. Celta Vigo. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.62 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Chateautoux 🆚 PSG

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din Cupa Franței – 1/32 finale.  Recomandarea propusă aici este „PSG castiga & peste 1.5 goluri” la o cotă de 1.25.

Chateautoux este o echipă din liga a 3-a franceza, care în campionat se luptă pentru evidarea retrogradării. In cupă a avut șansa să dea peste 2 echipe mai slab cotate, precum Stare Poitevin și Lege Capferret, astfel că a reușit să le elimine.

PSG, care vine după infrangerea cu 3-1, pe terenul celor de la Lens, mă aștept să văd o răbufnire de orgoliu și să câștige la pas acest duel cu o echipă net inferioară. In mod normal ar trebui să vedem spectacol din partea echipei lui Galtier și chiar dacă nu vor juca toți titularii de bază, cei veniți de pe banca de rezerve, cred că vor vrea sa demonstreze și să facă un meci cat mai bun.

⚽ Elche 🆚 Celta Vigo

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 16-a din Spania – La Liga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.30.

Elche are un sezon de coșmar în La Liga, cu doar 4 puncte obținute în 15 meciuri, este de departe cea mai slabă echipă din campionat. Este de altfel și singura echipă fără victorie până acum, având și cea mai slabă defensivă, cu 33 de goluri încasate. A pierdut și în Cupa Spaniei, contra unei echipe din Liga a 3-a, Ceuta, astfel că moralul echipei, cel mai probabil este la pământ. Pe lângă toate aceste statistici negative, Elche are și o listă destul de lungă de 6-7 jucători indispensabili pentru acest meci;

De partea cealaltă și Celta Vigo se lupta se iasă din zona retrogardarii; momentan se află pe locul 17, cu 13 puncte, însă are un lot mult mai bun și mai experimentat, astfel încât să avanseze in clasament. Vine după un egal, 1-1, cu Sevilla in campionat, dar a fost eliminată recent în cupă de Espanyol. Acum se poate axa doar pe campionat, are tot lotul la dispoziție, în frunte cu Iago Aspas, golgeterul echipei, cu 7 goluri marcate momentan. Deși ambele echipe traversează o perioadă dificilă, Celta Vigo are totuși o clasă peste Elche și mă aștept să nu piardă în această seară.

More in Cota 2