Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 06.08.2021

Cota 2 24.12.2020

Dubla zilei la pariuri Betano – 06.08.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 06.08.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Botoșani vs. UTA Arad și Mioveni vs. CFR Cluj; mizez pe o cotă de 1.79 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Botoșani vs. UTA Arad

Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 și face parte din etapa a 4-a a primei ligi din România.
Recomandarea propusă aici este ” UTA sub 4.5 cartonașe” la o cotă de 1.32 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece arădenii ne-au arătat un fotbal destul de liniștit în primele 3 meciuri de campionat.
Nu am avut parte de multe faulturi și întrări dure din partea acestora, iar statistic vorbind au avut parte de 1 cartonaș cu Farul, 2 cu Arges și 1 cu FCSB.
Tot din punct de vedere statistic, în cele confruntări directe disputate sezonul trecut, UTA a fost sancționată cu 3, respectiv 4 cartonașe.

⚽️ Mioveni vs. CFR Cluj

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 4-a a primei ligi din România
Recomandarea propusă aici este “Mioveni sub 4.5 cartonașe” la o cotă de 1.36 oferită de Betano.
Din nou am ales sa mizez pe acest pronostic și prin prisma faptului ca i-am vazut pe arbitrii din România lăsând jocul mai liber in acest sezon și nemaiacordând cartonașe pe bandă rulantă ca în sezoanele precedente.
Un singur cartonaș au primit cei de la Mioveni în înfrângerile cu Gaz Metan și Rapid. În etapa trecuta in victoria contra celor de la Sepsi a fost sancționată tot cu un singur cartonaș.
Astfel ma gândesc ca si in acest meci cu CFr Cluj sa avem șanse destul de mari sa nu vedem mai mult de 4 cartonașe în dreptul Mioveniului.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Dubla zilei la pariuri din Liga 1

CITESTE SI

More in Cota 2