Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 07.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 07.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 07.01.2022 este alcătuită din doua meciuri, unul de fotbal, Bastia-Borgo vs. Chateauroux și unul de baschet, Heidelberg vs. Crailsheim Merlins; mizăm pe o cotă de 1.66 în  cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Bastia-Borgo vs. Chateauroux

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 17-a din Franta – National. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Sansa dubla X2” la o cotă de 1.29.
● Am ales această recomandare deoarece Chateauroux este echipa mai valoroasă care a arătat mult mai bine în acest sezon; are 27 de puncte si ocupa locul 6 in clasament, la 7 puncte de liderul Concarneau. Are 7 victorii, 6 egaluri si doar 3 înfrângeri in acest sezon, fiind neînvinsă de 6 meciuri.
De partea cealaltă Bastia-Borgo este ultima în clasament cu doar 8 puncte câștigate în 16 meciuri. Mai mult de atât are cea mai slaba ofensiva, dar si cea mai slaba defensivă si se afla deja la 9 puncte distanță de salvarea de la retrogradare.
Ma astept la un meci dominat de oaspeți, in care sa reușească sa obțină cel putin un punct, contra unei echipe care nu a arătat mai nimic în acest sezon.

🏀 Heidelberg vs. Crailsheim Merlins

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 16-a din Germania – BBL. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Oaspeții peste 75.5 puncte” la o cotă de 1.29.
● Am ales această recomandare deoarece ambele echipe joaca foarte deschis si ma astept la un meci spectaculos cu multe puncte. Campionatul german de baschet  este unul dintre cele mai spectaculoase din Europa, unde media de puncte este foarte ridicată.
Statistic vorbind, în 12 din cele 15 meciuri jucate in campionat, Crailsheim a reușit sa marcheze cel puțin 76 de puncte.
De partea cealaltă, Heidelberg, care se află în partea de jos a clasamentului are 9 înfrângeri consecutive în campionat și în 8 dintre ele a incasat minim 76 de puncte.
Crailsheim are si avantajul moral al ultimelor 3 meciuri directe pe care le-a câștigat, astfel ca ma aștept sa o faca si astăzi destul de detașat.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2