Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 07.09.2021

Cota 2 24.12.2020

Dubla zilei la pariuri Betano – 07.09.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 07.09.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Norvegia vs. Gibraltar și Rusia vs. Malta; mizez pe o cotă de 1.51 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Norvegia vs. Gibraltar

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din grupele de calificare la Campionatul Mondial.
Recomandarea propusă aici este “NU marchează ambele echipe” la o cotă de 1.24 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece mă aștept ca echipa Gibraltarului sa nu marcheze în acest duel; spun asta pentru ca este una din cele mai slabe naționale din Europa; în actuala ediție de calificare are 5 înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate și un golaveraj cu 2 goluri marcate și 20 de goluri primite. De partea cealaltă, Norvegia se luptă cu Turcia si Olanda să prindă unul din primele 2 locuri, lupta fiind destul de strânsă între ele. Fiecare primit sau marcat poate conta la finalul stațiunii și de aceea cred ca Norvegia se va concentra și în apărare, astfel încât nu cred ca vor primi gol.

⚽️ Rusia vs. Malta

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din grupele de calificare la Campionatul Mondial.
Recomandarea propusă aici este “Malta nu marchează în prima repriză” la o cotă de 1.22 oferită de Betano.
Din nou am ales să mizez pe un pronostic asemănător cu cel de mai sus datorita diferenței foarte mari de valoare dintre cele două adversare. Am vazut o echipa a Rusiei foarte solidă în ultima perioadă, drept dovadă ca ocupa primul loc în aceasta grupă.
Malta este una din echipele slabe ale Europei care totuși a reușit sa strângă 4 puncte în aceasta grupa, dupa un egal cu Slovacia și o victorie cu Cipru.
Ma aștept ca Rusia sa controleaze jocul in totalitate și sa nu le dea șansa adversarilor să marcheze, cel puțin în prima repriză.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Dubla zilei la pariuri – 07.09.2021

CITESTE SI

More in Cota 2