Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 09.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 09.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 09.01.2022 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Empoli vs. Sassuolo si Lyon vs. PSG; mizăm pe o cotă de 1.77 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Empoli vs. Sassuolo

● Meciul se va desfășura începând cu ora 15:30 și face parte din etapa a 21-a din Italia – Serie A. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Minim un gol in prima repriză” la o cotă de 1.27.
● Am ales această recomandare deoarece mă bazez pe un meci spectaculos între cele două echipe ce au o medie ridicată la capitolul goluri. De exemplu, meciurile celor de la Empoli au o medie de 3.5 goluri/meci, in timp ce meciurile celor de la Sassuolo au o medie de 3.15 goluri/meci.
● In meciul tur am avut parte de 3 goluri în victoria celor de la Empoli cu scorul de 1-2 pe terenul celor de la Sassuolo; și în acel meci am avut gol în prima parte a jocului și sperăm ca acest lucru sa se întâmple si azi.

⚽️ Lyon vs. PSG

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din etapa a 20-a din Franța – Ligue 1. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Oaspeții peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.40.
● Am ales această recomandare deoarece fiind un derby, ma aștept la un meci mai dur; PSG a jucat oricum destul de imprudent în acest sezon și a încasat multe cartonașe, unele dintre ele fără sens.
De exemplu, în ultimele 5 meciuri, PSG a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 2 cu Vanees; 4 cu Lorient; 3 cu Monaco; 2 cu Brugge; 2 cu Lens. Consider ca va incasa si azi 2 sancțiuni, intr-un meci de orgolii cu Lyon, la fel cum a facut-o și în 4 din ultimele 5 confruntări directe.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2