Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 09.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 09.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 09.08.2022 este alcătuită din două meciuri de tenis, Krajinovic vs. Evans și Bencic vs. Martincova. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.86 în cadrul casei de pariuri Superbet.

🥎 Krajinovic vs. Evans

Meciul se va desfășura începând cu ora 19.30 și face parte din primul tur al turneului Masters de la Montreal. Recomandarea propusă aici este „Krajinovic +4.5 game-uri” la o cotă de 1.40.

Am ales acest pronostic, deoarece mă aștept ca acest meci să fie unul strâns, plin de raliuri lungi; Krajinovic este suficient de solid pentru a face față varietății lui Evans și niciunul dintre jucători nu posedă un serviciu de top. Având în vedere că eu cred că sârbul este în prezent într-o formă mai bună decât Evans și că el este jucătorul că ar trebui să aibe controlul mingii în puncte, l-aș evalua pe sârb drept mic favorit pentru acest meci.

Krajinovic (locul 47 ATP) deține un rever care funcționează bine pe o suprafață dură și rapidă cum este cea de la Montreal. Jocul său din ultimele 3 luni a arătat foarte bine, a reușit să câștige meciul de la Roma cu Rublev, la Rolland Garros a ajuns in turul 3 unde a reușit victorie la Opelka; a urmat apoi finală pe iarba de la Londra, când a pierdut cu Berrettini, iar la Wimbledon și Hamburg a fost învins de jucători de top, precum Kyrgios și Alcaraz.

De partea cealaltă, Daniel Evans (locul 39 ATP),  a avut un sezon decent, pentru nivelul de tenis pe care îl deține, cu victorii sportadice in primele tururi ale turneelor. Singura performanță notabilă din acest an a fost câștigarea turneului Challenger de la Nottingham.

Krajinovic are și avantajul moral al meciurilor directe; cei doi s-au întâlnit de 2 ori în carieră, în 2016 și în 2019, ambele meciuri fiind câștigate de sârb. Consider astfel că Filip nu va pierde acest meci la mai mult de 4 game-uri diferența; așadar, chiar daca va pierde în 2 seturi, cu un scor de genul „6-4, 6-4”, pariul nostru tot va fi câștigător.

🥎 Bencic vs. Martincova

Meciul se va desfășura la noapte începând cu ora 00:00 și face parte din primul tur al turneului Masters de la Toronto. Recomandarea propusă aici este „Bencic câștigă”  la o cotă de 1.33.

Bencic este un specialistă în jocul pe suprafațele rapide cum este cea de la Montreal; prin urmare, nu este o surpriză că elvețianca este fostă câștigătoare a acestui turneu în 2015.

Belinda este o jucătoare care servește bine, ataca des mingea și o face foarte bine; și pe retur sta foarte bine, având în vedere mobilitatea pe teren, așa că nu ar trebui să aibă probleme în eliminarea Martincovei.

Bencic (locul 12 WTA) a avut un an bun, cu o statistică de 28 de victorii și 13 înfrângeri și cu un turneu câștigat la Charlstone, unde a învins-o în finală pe Jabeur. Alte două performanțe notabile reușite în acest an sunt semifinalele de la Miami, când a cedat contra lui Naomi Osaka, dar și finală recentă de la Hamburg, tot cu Jabeur, când a fost nevoită să se retragă.

De partea cealaltă, jucătoarea din Cehia (locul 71 WTA) trece printr-o perioadă slabă; în acest an are o statistică negativă de 14 victorii și 18 infrangeri; mai îngrijorător pentru ea este faptul că comite foarte multe greșeli nefortate; nu reușește să țină mingea în interiorul terenului pentru mult timp, indiferent cât de slab este adversara cu care se confruntă. Atitudinea ei pe teren a fost îngrozitoare, tinde să cedeze sub presiune și chiar și serviciul ei decent pare să fi părăsit-o.

Bencic, deținătoarea titlului olimpic la tenis, a câștigat foarte ușor cele 4 meciuri directe contra Martincovei, fără să cedeze nici măcar un set; având în vedere aceste informații, dar și  „dragostea” lui Bencic pentru suprafața rapidă de la Toronto, mă aștept ca elvețianca să câștige cu ușurință acest meci.

More in Cota 2