Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 09.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 09.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 09.08.2022 este alcătuită din două meciuri de tenis, Krajinovic vs. Evans și Bencic vs. Martincova. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.86 în cadrul casei de pariuri Superbet.

🥎 Krajinovic vs. Evans

Meciul se va desfășura începând cu ora 19.30 și face parte din primul tur al turneului Masters de la Montreal. Recomandarea propusă aici este „Krajinovic +4.5 game-uri” la o cotă de 1.40.

Am ales acest pronostic, deoarece mă aștept ca acest meci să fie unul strâns, plin de raliuri lungi; Krajinovic este suficient de solid pentru a face față varietății lui Evans și niciunul dintre jucători nu posedă un serviciu de top. Având în vedere că eu cred că sârbul este în prezent într-o formă mai bună decât Evans și că el este jucătorul că ar trebui să aibe controlul mingii în puncte, l-aș evalua pe sârb drept mic favorit pentru acest meci.

Krajinovic (locul 47 ATP) deține un rever care funcționează bine pe o suprafață dură și rapidă cum este cea de la Montreal. Jocul său din ultimele 3 luni a arătat foarte bine, a reușit să câștige meciul de la Roma cu Rublev, la Rolland Garros a ajuns in turul 3 unde a reușit victorie la Opelka; a urmat apoi finală pe iarba de la Londra, când a pierdut cu Berrettini, iar la Wimbledon și Hamburg a fost învins de jucători de top, precum Kyrgios și Alcaraz.

De partea cealaltă, Daniel Evans (locul 39 ATP),  a avut un sezon decent, pentru nivelul de tenis pe care îl deține, cu victorii sportadice in primele tururi ale turneelor. Singura performanță notabilă din acest an a fost câștigarea turneului Challenger de la Nottingham.

Krajinovic are și avantajul moral al meciurilor directe; cei doi s-au întâlnit de 2 ori în carieră, în 2016 și în 2019, ambele meciuri fiind câștigate de sârb. Consider astfel că Filip nu va pierde acest meci la mai mult de 4 game-uri diferența; așadar, chiar daca va pierde în 2 seturi, cu un scor de genul „6-4, 6-4”, pariul nostru tot va fi câștigător.

🥎 Bencic vs. Martincova

Meciul se va desfășura la noapte începând cu ora 00:00 și face parte din primul tur al turneului Masters de la Toronto. Recomandarea propusă aici este „Bencic câștigă”  la o cotă de 1.33.

Bencic este un specialistă în jocul pe suprafațele rapide cum este cea de la Montreal; prin urmare, nu este o surpriză că elvețianca este fostă câștigătoare a acestui turneu în 2015.

Belinda este o jucătoare care servește bine, ataca des mingea și o face foarte bine; și pe retur sta foarte bine, având în vedere mobilitatea pe teren, așa că nu ar trebui să aibă probleme în eliminarea Martincovei.

Bencic (locul 12 WTA) a avut un an bun, cu o statistică de 28 de victorii și 13 înfrângeri și cu un turneu câștigat la Charlstone, unde a învins-o în finală pe Jabeur. Alte două performanțe notabile reușite în acest an sunt semifinalele de la Miami, când a cedat contra lui Naomi Osaka, dar și finală recentă de la Hamburg, tot cu Jabeur, când a fost nevoită să se retragă.

De partea cealaltă, jucătoarea din Cehia (locul 71 WTA) trece printr-o perioadă slabă; în acest an are o statistică negativă de 14 victorii și 18 infrangeri; mai îngrijorător pentru ea este faptul că comite foarte multe greșeli nefortate; nu reușește să țină mingea în interiorul terenului pentru mult timp, indiferent cât de slab este adversara cu care se confruntă. Atitudinea ei pe teren a fost îngrozitoare, tinde să cedeze sub presiune și chiar și serviciul ei decent pare să fi părăsit-o.

Bencic, deținătoarea titlului olimpic la tenis, a câștigat foarte ușor cele 4 meciuri directe contra Martincovei, fără să cedeze nici măcar un set; având în vedere aceste informații, dar și  „dragostea” lui Bencic pentru suprafața rapidă de la Toronto, mă aștept ca elvețianca să câștige cu ușurință acest meci.

CITESTE SI

More in Cota 2