Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 10.03.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 10.03.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 10.03.2022 este alcătuită din doua meciuri, Vitesse vs. Roma și Norwich vs. Chelsea; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.67 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Vitesse vs. Roma

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din optimile de finala ale Europa Conference League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.27.

● Am ales această recomandare, deoarece AS Roma este o echipă cu un plus de valoare al lotului și o experiență mult mai mare în cupele europene. Vitesse a mai ajuns o singură dată în istorie în optimile unei competiții europene și asta acum 29 de ani, cand a fost eliminata de Real Madrid din Cupa Uefa. In actuala ediție de Conference League, Vitesse a terminat pe locul 2 într-o grupă cu Rennes, Tottenham și Mura. În 16-mi olandezii i-au eliminatat destul de greu pe cei de la Rapid Viena; au pierdut cu 2-1 în Austria, însă au reușit să câștige pe teren propriu cu 2-0.
Vitesse a avut și o perioadă extrem de slabă, cu 5 înfrângeri consecutive, însă pare ca si-a revenit în ultimele săptămâni. Totuși mi se pare o echipă instabilă, care cedeaza destul de ușor în fața echipelor puternice. Roma este o echipă puternică care luptă pentru câștigarea acestei competiții și nu cred că va pierde acest duel.

⚽️ Norwich vs. Chelsea

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 30-a din Anglia – Premier League; Recomandarea propusă aici este „2 solist” la o cotă de 1.31.

● Am ales aceast pronostic deoarece Norwich este cea mai slabă echipă din campionat și pare a fi deja retrogradată. Se află pe ultimul loc, cu doar 17 puncte, la 5 distanță de ultimul loc salvator, însă este extrem de greu de crezut ca se va mai putea salva la forma pe care o are. Vine dupa 5 înfrângeri consecutive, iar moralul jucătorilor este scăzut și nu cred ca vor putea emite pretenții în acest duel cu Chelsea.
Echipa lui Tuchel ocupa locul 3 în clasament, însă nu mai are șanse la titlu, distanța fiind una de 16 puncte față de Man. City și de 10 față de Liverpool. Cu o victorie astăzi, Chelsea si-ar asigura în mare parte poziția a 3-a. În tur a câștigat cu 7-0 contra celor de la Norwich și ma aștept și astăzi la un astfel de recital din partea lor.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Cota 2