Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 10.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 10.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 10.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Guimaraes vs. Hajduk Split și Luzern vs. Grasshopers. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.84 în cadrul casei de pariuri Superbet.

Guimaraes vs. Hajduk Split

Meciul se va desfășura începând cu ora 19.00 și face parte din returul calificarilor pentru Europa Conference League. Recomandarea propusă aici este „Guimaraes peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.36.

Am ales acest pronostic, deoarece mă aștept la un meci dur între cele două echipe, având în vedere că este în joc o calificare. Scorul de 3-1 din tur pentru croați, le conferă un avantaj destul bun în vederea calificării, însă Guimaraes este capabilă să întoarcă soarta în favoarea sa.

In Croația, Guimaraes a încasat 2 cartonașe, intr-un meci în care am avut 22 de faulturi. Acum mă aștept să fie un meci și mai crâncen, iar agresivitatea celor de la Guimaraes s-a aratat din plin în prima etapă de campionat cu Chaves. In acel meci, portughezii au încasat singuri nu mai puțin de 12 cartonașe.

Și în cele două meciuri cu Puskas Academy din turul anterior al Conferece League, Guimaraes a încasa minim 2 cartonașe și mă aștept că acest lucru sa se întâmple și acum.

Luzern vs. Grasshopers

Meciul se va desfășura la noapte începând cu ora 20:00 și face parte din Elveția – Super League. Recomandarea propusă aici este „Grasshopers marchează”  la o cotă de 1.37
Grasshopers a început bine campionatul, iar după 3 etape are 7 puncte și un golaveraj de 6 goluri marcate și 4 primite. A reușit să câștige cu Lungano și St.Gallen și să scoată un egal pe terenul liderului Young Boys.

Luzern a disputat doar două meciuri în acest start de campionat și a obținut o victorie 1-2 cu Lungano și un egal, 0-0 cu Zurich.

Ambele sunt apropiate din punct de vedere valoric, Grasshopers are un lot evaluat la 21 de milioane de euro, in timp ce Luzern are un lot evaluat la 18 milioane de euro.

In 3 din ultimele 4 meciuri directe, Grasshopers a reușit să marcheze contra celor de la Luzern. Având în vedere că Elveția este un campionat cu o medie ridicată de goluri, mă aștept la un meci deschis cu multe goluri.

More in Cota 2