Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 10.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 10.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 10.12.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Cremonense vs Crotone și Willem II vs. Cambuur; mizez pe o cotă de 1.60 în  cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Cremonense vs. Crotone

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din etapa a 17-a din Italia – Serie B. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Șansă dubla 1X” la o cotă de 1.25.
● Am ales această recomandare deoarece ma aștept la un meci dominat de echipa gazda, care are un sezon mult mai bun față de Crotone. Cremonense ocupă locul 6 în campionat, cu 26 de puncte strânse in cele 16 partide; are 7 victorii; 5 egaluri si 4 înfrângeri suferite cu echipe din partea de sus a clasamentului.
● De partea cealaltă Crotone are un sezon dezastruos; ocupă locul 18 în clasament cu 8 puncte, la un punct distanță de ultimele 2 clasate: Vicenza și Pordenone. A reușit doar o singură victorie în acest sezon din 16 meciuri disputate și imi este greu sa cred ca va putea câștiga pe terenul celor de la Cremonense.

⚽️ Willem II vs. Cambuur

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 16-a din Olanda – Eredivisie. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Oaspeții marchează” la o cotă de 1.28.
● Am ales această recomandare în primul rând pentru faptul că Olanda este un un campionat cu o medie ridicată de goluri;  Cambuur și Willem II ne-au demonstrat-o din plin in acest sezon cu meciuri spectaculoase cu multe goluri.
● Al 2-a argument este faptul ca Cambuur are un sezon foarte bun în Olanda și în opinia mea ar fi trebuit sa fie ușor favorită în acest duel. Până la înfrângerea usturătoare de etapa trecuta cu Vitesse scor 1-6, Cambuur a avut o serie de 5 victorii consecutive. De menționat faptul că în 14 din cele 16 meciuri jucate în acest sezon Cambuur a reușit sa marcheze cel puțin un gol.
● De partea cealaltă, Willem II traversează o perioadă foarte slabă, are 7 înfrângeri și 2 egaluri in ultimele 9 meciuri, fiind în cadere liberă. A primit cel putin un gol in 13 din cele 16 meciuri, astfel ca ma aștept sa fie taxată cu un gol și in această seară.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2