Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 11.05.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 11.05.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 11.05.2022 este alcătuită din 2 meciuri de tenis, Nadal vs. Isner și Rybakina vs. Davis; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.68 în cadrul casei de pariuri Betano.

🥎 Nadal vs. Isner

Meciul se va desfășura începând cu ora 13:30 și face parte din turul 2 al turneului ATP de la Roma. Recomandarea propusă aici este „Peste 18.5 game-uri” la o cotă de 1.29. Am ales acest pronostic deoarece americanul Isner rămâne în continuare unul dintre cei mai buni tenismeni la serviciu. Cu înălțimea sa de 2.08 metri, acesta își pierde destul de rar acest avantaj, iar atunci cand joacă avem parte de multe game-uri, duse chiar pana la tie-break.

● Nu cred ca se va pune problema câștigătorul în acest meci, însă americanul cred ca va sta aproape de Nadal in acest meci și nu va pierde la o diferență mare. Nu îl vad pe Isner sa cedeze mai mult de 2 ori serviciul in acest meci, ceea ce ne acoperă destul de bine această linie de total. Chiar si cu un 6-4, 6-3 pronosticul nostru va fi câștigător. In toate cele 8 meciuri directe disputate de cei doi, din 2010 și pană in prezentat am avut parte de meciuri câștigate la limita de Nadal și asta din cauza faptului ca nu a putut sa ii faca multe break-uri lui Isner.

🥎 Rybakina vs. Davis

● Meciul se va desfășura începând cu ora 12:00 și face parte din turul 2 al turneului WTA de la Roma. Recomandarea propusă aici este „Davis nu pierde la mai mult de 7 game-uri” la o cotă de 1.31. Am ales acest pronostic deoarece consider ca cotele oferite de casele de pariuri, nu va reflecta realitatea din teren. Rybakina are o cota de 1.13 la victorie, una mult prea mică din punctul de meu de vedere, Davis fiind o jucătoare capabilă sa producă o noua surpriza aici la Roma.

● Americanca a eliminat-o ieri pe Ostapenko, tot din poziția de outsider; a câștiga in 2 seturi scurte, 6-2, 6-3 jucând un tenis curat, fara prea multe greșeli. De partea cealaltă Rybakina a întâmpinat ceva probleme cu o tânără rusoaica necunoscuta in tenisul mare pana anul acesta. A câștigat cu 6-4, 7-6 intr-un meci in care a scârțâit la serviciu pierzându-l de 5 ori. Consider ca Davis este capabilă sa câștige 5 game-uri în acest meci, astfel ca un 6-3, 6-2 ar fi de ajuns ca pronosticul nostru sa fie câștigător.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2