Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 11.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 11.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 11.12.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Heerenveen vs. Sparta Rotterdam și St. Gallen vs. Lugano; mizez pe o cotă de 1.72 în  cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Heerenveen vs. Sparta Rotterdam

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 16-a din Olanda – Eredivisie. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Șansă dubla 1X” la o cotă de 1.32.
● Am ales această recomandare deoarece ma aștept la un meci dominat de echipa gazda, care are un sezon mai bun față de echipa din Rotterdam; in plus de asta este mult mai omogena si are in componența jucatori mai experimentați.
Heerenveen ocupă locul 9 în campionat, cu 21 de puncte strânse in cele 15 partide; are 6 victorii; 3 egaluri si 6 înfrângeri, acestea fiind suferite cu echipe din partea de sus a clasamentului.
● De partea cealaltă Sparta Rotterdam are un sezon slab până in acest moment; ocupă locul 16 în clasament cu 10 puncte, la un punct distanță de penultimul loc și la 4 de ultima clasată Zwolle. A reușit doar 2 victorii în acest sezon și asta cu Willem II și Sittard, echipe din aceeași categorie cu ea; astfel îmi este greu sa cred ca Sparta Rotterdam poate produce surpriza in această seară, având in vedere cum s-a prezentat până acum în această ediție de campionat.

⚽️ St. Gallen vs. Lugano

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 17-a din Elveția – Super League. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Oaspeții marchează” la o cotă de 1.31.
● Am ales această recomandare în primul rând pentru faptul că Elveția este un un campionat cu o medie ridicată de goluri;  St. Gallen și Lugano ne-au demonstrat-o din plin in acest sezon avand meciuri spectaculoase cu multe goluri.
● Al 2-a argument este faptul ca Lugano are un sezon foarte bun în Elveția și în opinia mea ar fi trebuit sa fie ușor favorită în acest duel. Lugano se afla pe locul 3 în campionat, iar în acest sezon, în 16 din cele 19 meciuri disputate a reușit sa marcheze; iar in cele 3 meciuri în care nu a reușit sa o facă a fost cu Zurich și Basel, primele doua clasate din campionat.
De partea cealaltă, St. Gallen se află la coada clasamentului, cu doar 15 puncte strânse în 15 meciuri; are cea mai slaba defensivă (35 de goluri primite) primind gol în 18 din cele 20 de meciuri disputate în acest sezon.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2