Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.07.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.07.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.07.2022 este alcătuită din 2 meciuri, unul de fotbal Qarabag vs. Lech și unul de tenis, Rune vs. Huesler; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.77 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Qarabag vs. Lech

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din returul calificărilor pentru Liga Campionilor. Recomandarea propusă aici este „Lech peste 2.5 cornere” la cotă de 1.32.

Lech este ușor favorită la calificare, grație victoriei cu 1-0 din meciul tur; consider ca este si echipa mai îndreptățită din punct de vedere valoric sa meargă mai departe. Lech este câștigatoarea campionatul din Polonia, un campionat mult mai puternic decat cel al Azerbaidjanului. Conform Transfermarkt, Qarabag are un lot evaluat la 13.9 milioane de euro, în timp ce Lech are un lot evaluat la 31.65 milioane de euro.

Pe această premisă, echipa poloneza ar trebui sa controleze o parte a jocului si sa aibe destule atacuri astfel încât sa obțină cel puțin 3 cornere. In meciul tur, a reușit sa aibe 5 lovituri de colț, iar in meciul de Supercupa pe care l-a pierdut cu Rakow a bifat 3.
Tot statistic vorbind, în 19 din ultimele 20 de meciuri, Lech a reușit sa aibe minim 3 cornere, astfel ca ma aștept si azi sa nu dezamăgească din punctul asta de vedere.

🥎 Rune vs. Huesler

Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din primul tur al turneului pe zgură de la Bastad – Suedia. Recomandarea propusă aici este „Rune câștigă meciul” la o cotă de 1.32.

Am ales acest pronostic deoarece diferența de valoare dintre cei doi tenismeni este una considerabilă. Danezul Rune, in vârstă de 19 ani, este unul dintre cei mai promițători tenismeni din circuitul ATP la ora actuală. El ocupă deja poziția a 28-a in clasament si joacă un tenis extraordinar, mai ales pe zgură. Sezonul de iarbă a fost unul eșuat pentru danez, toate cele 3 meciuri disputate fiind pierdute. Cu toate acestea, pe zgură, el a ajuns in sferturi la Roland Garros, in semifinale la Lyon si a câștigat turneul de la Munchen și Sanreno. Are victorii la Zverev, Shapovalov și Tsitsipas, reușite ce il întăresc din punct de vedere mental.

De partea cealaltă, elvețianul Huesler, în vârstă de 26 de ani, ocupă locul 108 ATP, fiind cea mai bună clasare a lui din cariera. Este un tenismen modest, care activează mai mult în turnee Challenger si care nu are armele necesare de a pune probleme jucătorilor din top 50. Este adevărat ca traversează o perioadă bună a carieriei lui, însă un turneu ATP cred ca este o pălărie mult prea mare pentru el.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2