Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.11.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.11.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.11.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Newcastle vs. Chelsea și Emmen vs. Ajax. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.79 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Newcastle vs. Chelsea

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 16-a din Anglia – Premier League. Recomandarea propusă aici este „Chelsea Marchează” la cotă de 1.38.

Newcastle are un sezon extraordinar până în acest moment, aflându-se pe locul 3 in clasament cu 27 de puncte. Are o singură înfrângere cu Liverpool, in deplasare, scor 2-1, și o serie de 4 victorii consecutive în campionat.

Cred totuși, că a această serie va fi întreruptă astăzi de Chelsea, care are experiența necesară să scoată un rezultat pozitiv. După 2 infrangeri la rând în campionat, cu Brighton și Arsenal și o infrangere cu Man. City in EFL Cup, mă aștept la o răbufnire de orgoliu din partea echipei lui Potter.

In Champions League, Chelsea a reușit să se califice de pe primul loc, într-o grupă cu Milan, Salzburg și Dinamo Zagreb. A neglijat puțin campionatul, acolo unde se afla momentan pe locul 7 și cred că este momentul sa apese accelerația și pe plan intern, pentru a nu pierde contactul cu top 5.

⚽ Emmen vs. Ajax

Meciul se va desfășura începând cu ora 19.45 și face parte din etapa a 14-a din Olanda – Eredivisie. Recomandarea propusă aici este „Ajax peste 1.5 goluri”, la o cotă de 1.30.

Emmen este una din echipele nou promovate și una din cele mai slabe echipe din campionat. Se lupta in zona retrogardarii, unde momentan ocupă locul 16, cu doar 10 puncte strânse în 13 meciuri. Are un lot subțire, evaluat la aproximativ 12 milioane de euro, spre deosebire de Ajax care are un lot evaluat la aproximativ 290 de milioane de euro..

Ajax vine după o infrangere cu PSV pe teren propriu, scor 1-2 și un egal 2-2 tot pe teren propriu cu Vitesse. A pierdut astfel prima poziție, aflându-se pe locul 3 cu 29 de puncte, cu unul mai puțin decat Feyenoord și PSV. Ma aștept că Ajax sa răzbune aceste ultime 2 rezultate nefavorabile, cu o victorie la scor, împotriva unei echipe net inferioare.

In ultimii 4 ani, cele două echipe s-au întâlnit de 5 ori; in 4 dintre meciuri, Ajax a marcat de 5 ori, iar într-unul de 4 ori și mă aștept că și acum sa o facă de cel puțin 2 ori.

CITESTE SI

More in Cota 2