Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.12.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Verona vs. Atalanta și Furth vs. Union Berlin; mizez pe o cotă de 1.59 în  cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Verona vs. Atalanta

● Meciul se va desfășura începând cu ora 14:00 și face parte din etapa a 17-a din Italia – Serie A. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri” la o cotă de 1.32.
● Am ales această recomandare deoarece ma aștept la un meci spectaculos între cele două echipe, care ne-au oferit un sezon cu multe goluri in Serie A.
● De exemplu, 15 din cele 17 meciuri disputate de Verona în acest sezon s-au terminat cu minim 3 goluri sau gol marcat de ambele echipe.
● De partea cealaltă, 18 din cele 22 de meciuri disputate de Atalanta în acest sezon s-au terminat cu minim 3 goluri sau gol marcat de ambele echipe.

⚽️ Furth vs. Union Berlin

● Meciul se va desfășura începând cu ora 16:30 și face parte din etapa a 15-a din Germania – Bundesliga. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Șansă dubla X2” la o cotă de 1.21.
● Furth are un sezon dezastruos în Bundesliga reușind să obțină doar un singur punct din 14 meciuri disputate; fără doar si poate echipa este deja resemnata cu retrogradarea în a 2-a ligă, astfel ca îmi este greu sa cred ca avea puterea sa câștige contra echipelor din partea de sus a clasamentului cum este Union Berlin.
● Oaspeții de astăzi confirma în această ediție de campionat forma bună începută de anul trecut cand a reușit sa termine pe un loc european; a fost eliminata din Conference League, iar acum nu-i rămâne decât să se concentreze pe campionat, acolo unde obiectivul este un top 6; lupta este una foarte strânsă, astfel ca Union nu isi permite sa piardă puncte cu cea mai slaba echipa din campionat.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2