Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 13.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 13.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 13.01.2022 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Al Wakra vs. Al Khor si Capul Verde vs. Burkina Faso; mizăm pe o cotă de 1.57 in cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Al Wakra vs. Al Khor

● Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din etapa a 14-a din Qatar – Qsl. Recomandarea propusă pentru acest meci este „Minim 2 goluri in meci” la o cotă de 1.25.
● Am ales această recomandare deoarece mă aștept pe un meci spectaculos între cele două echipe ce au o medie ridicată la capitolul goluri. De exemplu, în ultimele 9 meciuri disputate de Al Wakra am avut parte de fiecare data de cel putin 2 goluri.
● De partea cealaltă, în 13 din ultimele 14 meciuri disputate de Al Khor s-au înscris minim 2 goluri. Ma mult de atât, în meciul tur am avut parte de 3 goluri în victoria celor de la Al Wakra cu 2-1 în deplasare.

⚽️ Capul Verde vs. Burkina Faso

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din Africa – Cupa Națiunilor. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Oaspeții peste 0.5 cartonașe” la o cotă de 1.25.
● Am ales această recomandare deoarece consider ca este o linie accesibilă, avand in vedere ca este un meci oficial, important în vederea calificării; asta mai ales pentru Burkina Faso, care nu trebuie sa piarda pentru a mai putea avea șanse în această grupă.
● Statistic vorbind, în ultimele 13 meciuri oficiale disputate în ultimul an, Burkina Faso a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 2 cu Camerun; 0 cu Algeria; 1 cu Niger; 3 in doua meciuri consecutive cu Djibouti; 2 cu Algeria; 1 cu Niger; 3 cu Sudanul de Sud; 4 cu Uganda; 3 cu Camerun; 1 cu Zimbabwe; 0 cu Mali. Vedem astfel că în 11 din cele 13 meciuri prezentate, Burkina Faso a încasat cel puțin un cartonaș si sperăm sa o faca si astăzi.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2