Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 13.08.2021

Cota 2 24.12.2020

Dubla zilei la pariuri Betano – 13.08.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 13.08.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Trencin vs. Ruzemberok și CFR Cluj vs. Farul; mizez pe o cotă de 1.77 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Trencin vs. Ruzemberok

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 4-a a primei ligi din Slovacia.
Recomandarea propusă aici este ” Ruzemberok peste 0.5 goluri” la o cotă de 1.44 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece oaspeții de astăzi traversează o perioadă mult mai bună decât adversara sa.
Trencin suferă destul de mult în defensivă, acolo unde nu își găsește stabilitatea și de aceea primește și destul de des gol/goluri. Spre exemplu, Trencin a încasat cel putin un gol în 16 din ultimele 20 de partide.
De partea cealaltă, Ruzemberok s-a întărit în acest sezon pe partea ofensiva și a început bine noul sezon cu un egal și o victorie.
Din 2017 și pană în prezent cele două echipe s-au întâlnit de 13 ori și de fiecare dată Ruzemberok a reușit să înscrie in poarta celor de la Trencin.

⚽️ CFR Cluj vs. Farul Constanța

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 5-a a primei ligi din România
Recomandarea propusă aici este “Sub 3.5 goluri” la o cotă de 1.23 oferită de Betano.
Am ales acest pronostic deoarece mă astept la un meci închis, pe alocuri chiar plictisitor, în care sa vedem multe dueluri date la centrul terenului. Ambele echipe stau bine în compartimentul defensiv și nu riscă să atace hazardat. Acest lucru s-a vazut în deosebi la echipa constanțeană care în cele 4 etape nu a incasat nici un gol.
Nici CFR-ul nu a punctat la capitolul spectacol si goluri mai ales în campionat, acolo unde 3 din cele 4 meciuri s-au încheiat cu maxim 3 goluri.
Sperăm ca si în acest meci sa se păstreze același linie, astfel încât sa reușim sa bifăm un nou pariu câștigător.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Dubla zilei la pariuri – 13.08.2021

Cele doua sunt neinvinse pana acum! Cine va obtine cele trei puncte?

Cote marite CFR Cluj – Farul Constanta. Iata ce trebuie sa faci:

  1. CLICK AICI si deschide un cont nou la agentia de pariuri 888 Sport.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON.
  3. Pariaza pe victoria favoritei tale astfel: plaseaza un pariu simplu, pre-meci, la cota reala, pe piata “Timp Regulamentar”, cu o miza de maxim 25 RON.
  4. Daca pariul tau este castigator vei primi bani reali in functie de miza si cota reala + diferenta pana la 200/1025 RON sub forba de jetoane FreeBet.

CITESTE SI

More in Cota 2