Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 14.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 14.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 14.01.2022 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Besiktas vs. Gaziantep și Malawi vs. Zimbawe; mizăm pe o cotă de 1.80 in cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Besiktas vs. Gaziantep

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din etapa a 21-a din Turcia – Super Lig. Recomandarea propusă pentru acest meci este „Gaziantep peste 2.5 cornere” la o cotă de 1.38.
● Am ales această recomandare deoarece consider ca Besiktas nu are un meci atat de ușor pe cat o arată cotele. Besiktas are un sezon cu mult sub așteptări, ocupa locul 9 in clasament, cu 2 puncte mai puțin decât adversara sa de azi. Mai mult de atât, echipa antrenată de Ulusoy are si 10 jucători indisponibili, spre deosebire de Gaziantep care il are indisponibil doar pe fundașul Caulker, selectat la națională. Așadar mă astept ca Gaziantep să controleze o parte din acest meci și inclusiv sa obțină lovituri de colț.
● Statistic vorbind, în ultimele 12 meciuri de campionat, Gaziantep a avut următorele cifre la capitolul cornere: 5 cu Karagumruk; 3 cu Rizespor; 7 cu Alanyaspor; 4 cu Kayserispor; 4 cu Fenerbahce; 3 cu Gozepe; 5 cu Konyaspor; 12 cu Trabzonspor; 4 cu Kasimpasa; 2 cu Galatasaray; 3 cu Giresunespor; 3 cu Hatayspor.
Vedem astfel că în 11 din cele 12 meciuri prezentate, Gaziantep a depășit linia de 2.5 cornere si sperăm sa o faca si astăzi.

⚽️ Malawi vs. Zimbawe

● Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din Africa – Cupa Națiunilor. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Oaspeții peste 0.5 cartonașe” la o cotă de 1.31.
● Am ales această recomandare deoarece consider ca este o linie accesibilă, avand in vedere ca este un meci oficial, important în vederea unei calificări;
● Statistic vorbind, în ultimele 16 meciuri oficiale disputate în ultimul an, Zimbabwe a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 2 cu Senegal; 1 cu Etiopia; 1 cu Africa de Sud; 1 cu Ghana in două meciuri consecutive; 3 cu Etiopia; 3 cu Africa de Sud; 1 cu Senegal; 2 cu Namibia; 2 cu Malawi; 3 cu Mozambic; 1 cu Zambia; 2 cu Botswana; 3 cu Mali; 2 cu Burkina Faso; 1 cu Camerun.
● Vedem astfel că în toate cele 16 meciuri prezentate, Zimbabwe a încasat cel puțin un cartonaș și cred ca o va face si azi.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2