Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 15.08.2021

Cota 2 24.12.2020

Dubla zilei la pariuri Betano – 15.08.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 15.08.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Beerschot vs. St. Liege si Clermont vs. Troyes; mizez pe o cotă de 1.86 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Beerschot vs. St. Liege

Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din etapa a 4-a a primei ligi din Belgia.
Recomandarea propusă aici este “Șansă dubla X2” la o cotă de 1.42 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece oaspeții de astăzi au o echipă mai valoroasă și ma aștept ca acest lucru sa se vadă si in teren. Standard Liege vine cu orgoliul rănit la acest meci, după o usturătoare cu Antwerp scor 5-2. Echipa lui M. Leye mai are un egal obținut cu Genk și o victorie în deplasare cu Waregen.
Beerschot a început slab acest sezon, este ultima în clasament cu doar un punct din 3 meciuri, cu un joc al echipei foarte hazardat.
Standard Liege a reușit și în sezonul trecut sa câștige ambele meciuri cu Beerschot, scorul fiind in ambele cazuri de 3-0.

⚽️ Clermont vs. Troyes

Meciul se va desfășura începând cu ora 16.00 și face parte din a 2-a etapa a primei ligi din Franța.
Recomandarea propusă aici este “Sansa dubla 1X” la o cotă de 1.31 oferită de Betano.
Am ales acest pronostic deoarece am vazut o echipa a celor de la Clermont mult mai organizată, cu rezultate mai bune atât în meciurile de pregătire, cat si in prima etapă din Ligue 1.
Clermont vine dupa o victorie in deplasare scor 2-0 cu Bordeaux; mai mult de atât, in amicale aceștia nu au pierdut nici un meci; din 7 meciuri, are 5 victorii si 2 egaluri.
De partea cealaltă, Troyes cred ca va fi una din candidatele la retrogradare din acest an. Pare o echipa destul de instabilă, a pierdut în prima etapa cu PSG scor 2-1, iar in meciurile amicale a reușit doar o singură victorie din 6 meciuri.
Ambele echipe sunt nou-promovate însă Clermont mai are un avantaj, acela moral al meciurilor directe; în ultimele 2 meciuri are 2 victorii cu scorul de 2-1 contra celor de la Troyes.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Dubla zilei la pariuri – 15.08.2021

CITESTE SI

More in Cota 2