Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 15.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 15.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 15.12.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Waregem vs. Sait-Gilloise și Leuven vs. Brugge; mizez pe o cotă de 1.52 în cadrul casei de pariuri Betano. Cota este una destul de mică, într-adevăr, dar a fost cam singura varianta pe care am putut-o gasi, care sa imi confere o încredere ridicată.

⚽️ Waregem vs. Saint-Gilloise

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din etapa a 19-a din Belgia – Jupiler Pro League. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri” la o cotă de 1.27. 
● Am ales această recomandare deoarece ma aștept la un meci spectaculos între cele două echipe, care ne-au oferit un sezon cu multe goluri in campionatul belgian.
● De exemplu, 18 din cele 20 meciuri disputate de Waregem în acest sezon s-au terminat cu minim 3 goluri sau gol marcat de ambele echipe.
● De partea cealaltă, 16 din cele 20 de meciuri disputate de Sait-Gilloise în acest sezon s-au terminat cu minim 3 goluri sau gol marcat de ambele echipe.
● Din 2019 până în prezent, cele două echipe s-au întâlnit de 4 ori și de fiecare dată am avut parte de multe goluri, ce s-ar fi incadrat în recomandarea de azi.

⚽️ Leuven vs. Club Brugge

● Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 19-a din Belgia – Jupiler Pro League. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Șansă dubla X2” la o cotă de 1.20.
● Leuven nu are un sezon tocmai bun în Belgia, acolo unde ocupa locul 15 din 18 cu 20 de puncte strânse in 18 meciuri. A avut si cateva rezultate bune în acest sezon, dar in principiu jocul echipei a lasat de dorit. În tur a reușit să îi fure un punct celor de la Brugge și nu este exclus să puna probleme și în aceasta seară; totuși imi este greu sa cred ca va putea câștiga acest meci, cu o echipa a celor de la Brugge care este fixată spre a câștiga campionatul în acest sezon.
● In afara meciurior din Champions League, Club Brugge are doar 2 înfrângeri în acest sezon în campionat; Mechelen și Gent au castigat împotriva acesteia, echipe din partea de sus a clasamentului. Acum că au iesit din Liga Campionilor, ma aștept ca echipa sa se focuseze si mai bine pe campionat și sa scoata un rezultat pozitiv în acestă seară.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2