Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 16.04.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 16.04.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 16.04.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Sampdoria vs. Salernitana și Altay vs. Basakshehir; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.65 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Sampdoria vs. Salernitana

● Meciul se va juca începând cu ora 15:30 și face parte din etapa a 33-a din Italia – Serie A. recomandarea propusă aici este „Peste 1.5 goluri” la o cotă de 1.29.

● Am ales acest pronostic deoarece mă astept la un meci deschis intre cele două echipe care au medii ridicate la capitolul goluri. Statistic vorbind, în 26 din cele 32 de meciuri disputate de Sampdoria în campionat, am avut parte de minim 2 goluri.
De partea cealaltă, in 25 din cele 30 de meciuri disputate de Salernitana în campionat, am avut parte de minim 2 goluri.

⚽️  Altay vs. Basakshehir

● Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din etapa a 33-a din Turcia – Super Lig. Recomandarea propusă aici este „Sansa dubla X2” la o cotă de 1.28.

● Am ales acest pronostic deoarece Altay este ca si retrogradată, fiind la 10 puncte distanță de salvare, cu 6 etape rămase până la finalul campionatului. Așadar consider ca echipa este deja resemnata, acest lucru reflectându-se și în jocul din ultimele 3 meciuri, pe care le-a pierdut.

● De partea cealaltă, pentru Basakshehir este un meci foarte important, în vederea obținerii unui loc în top 4, pentru a putea juca sezonul viitor și în Europa. Un rezultat pozitiv astăzi ar fi vital, mai ales ca lupta pentru locul 4 este una foarte strânsă. Basakshehir vine cu moralul ridicat dupa 2 victorii in campionat și ma aștept sa o vad motivata și bine organizată în teren pentru a scoate cel putin un egal azi.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betamo! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2